Μαθήματα Στενογραφίας

Παρουσίαση

•  Πληροφορίες

Στενογραφία είναι η τέχνη της ειδικής γραφής με την οποία μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε γραπτός ή προφορικός λόγος. Διδάσκουμε την Ελληνική Στενογραφία είναι το γνωστό σύστημα Gabelsberger. Κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος αυτού είναι η ταχύτητα, η συντομία και η σαφήνεια. Το σύστημα αυτό, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα σύμφωνα και αποδίδει ελάχιστη σημασία στα φωνήεντα. Το σύστημα Gabelsberger μεταφράστηκε και χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες, όπως, για παράδειγμα, σε Αυστρία, Ελλάδα, Ρωσία, Πολωνία και Ουγγαρία.

"Για τους διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ της Βουλής".

Δεν Απαιτούνται Γνώσεις για την παρακολούθηση του μαθήματος στενογραφίας.

Η προκήρυξη της βουλής δεν απαιτεί Πιστοποίηση στην Ελληνική Στενογραφία.

Απαιτείται στη Στενογραφία και στην Αποστενογράφηση, Ταχύτητα και ο διαγωνισμός είναι πάντα γραπτώς για την Βουλή.

• Ενάρξεις:

Η έναρξη νέων εκπαιδευτικών συναντήσεων πραγματοποιείται τακτικά κάθε εβδομάδα. Με την εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής σου, μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα από τα εκπαιδευτικά μας κέντρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέες ενάρξεις παρακολούθησης. Διαμορφώνονται ευέλικτα τμήματα για ειδικές περιπτώσεις.

Προβλέπεται δωρεάν αναπλήρωση μαθήματος σε περίπτωση απουσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην υπεύθυνη, κ Πόπη Βασιλοπούλου.

• Διάρκεια Διδασκαλίας:

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων απαιτούνται 30 ώρες.

• Πρακτική Εξάσκηση:

Γι' αυτό, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να κάνεις εξάσκηση όσες ώρες θέλεις και χρειάζεσαι, με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των Καθηγητριών στο εκπαιδευτήριό μας.

• Χρονοδιάγραμμα Ολοκλήρωσης:

μπορείς να ενταχθείς σε μία από τις επιλογές των συχνοτήτων παρακολούθησης:

  • 1η επιλογή: 4ώρη /εβδομαδιαία,
  • 2η επιλογή: 6ώρη /εβδομαδιαία,
  • 3η επιλογή: 8ωρη /εβδομαδιαία,
  • 4η επιλογή: 20ωρη /εβδομαδιαία.

• Δίδακτρα:

Το κόστος συμμετοχής ανταποκρίνεται στη βέλτιστη σχέση κόστους-οφέλους και κινείται στα πλαίσια των ιδιαίτερων συνθηκών και των δυνατοτήτων των σπουδαστών μας. Η ποιότητα του προγράμματός μας, οι ώρες παρακολούθησης και η διδακτέα ύλη που περιλαμβάνονται αντικατοπτρίζουν τη σχέση αυτή.

Ενημερωθείτε κατόπιν προσωπικής συνάντησης, για την ειδική έκπτωση!

• Εξέταστρα:

Μόνο με το κόστος της εκπαίδευσης και χωρίς επιπλέον κόστος για εξετάσεις της πιστοποίησης, συμμετέχετε στην εξέταση και στην πιθανή επανεξέταση χωρίς κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση

• Τόποι Παρακολούθησης:

Επιλέγοντας έναν εκπαιδευτικό όμιλο με πολλά ιδιόκτητα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα υπό την ίδια ομπρέλα διοίκησης, ξέρεις πως ο τρόπος λειτουργίας είναι προκαθορισμένος και το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών παρέχεται με ομοιογένεια σε όλα μας εκπαιδευτήρια.


FACEtoFACE® Αθήνας


Siteid:
ΕΜ303471

2103803806


FACEtoFACE® Δάφνης


Siteid:
ΕΜ303861

2109761101


FACEtoFACE® Αμαρουσίου


Siteid:
ΕΜ303862

2108026216

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα που έχεις επιλέξει, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση στα αριστερά.

Φόρμα Επικοινωνίας

Απαιτείται Όνομα.
Απαιτείται τίτλος μαθήματος.
Απαιτείται έγκυρο Email.
Απαιτείται Τηλέφωνο.
Απαιτείται Μήνυμα.
Απαιτείται Απάντηση.
Απαιτείται η αποδοχή των κανονισμών.
Eπαγγελματικά μαθήματα, με παγκόσμιες πιστοποιήσεις
Προηγούμενο Επόμενο