ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε την πρόσληψη 17 νέων υπαλλήλων στη Βουλή που θα καλύψουν θέσεις στις υπηρεσίες στενογραφίας.


Νέες Ενάρξεις μαθημάτων Στενογραφίας
 

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες


 

ecdl σε 10 ημέρες;

Είναι εφικτό, κλείσε μία προσωπική συνάντηση σήμερα για να μάθεις "Πώς"!

έχεις γνώσεις;

Θα ήθελες να έχεις μια επίσημη εκτίμηση των γνώσεων που έχεις; Κλείσε ραντεβού.

ψάχνεις για e-learning;

Διαθέτουμε λογισμικό με mock ασκήσεις για όποιον θέλει μαθήματα e-learning.

θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα;

Εδώ και 32 χρόνια, διαθέτουμε άμεσες ενάρξεις κάθε εβδομάδα και την Θερινή Περίοδο!

Δωρεάν μάθημα;

Σας δίνουμε την δυνατότητα από το 1984, να μας γνωρίσετε μέσα από ένα Open Μάθημα!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ E.C.D.L

Το E.C.D.L είναι το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών. Είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο μέτρησης! Γι’ αυτό και το Πρότυπο ECDL είναι ευρέως αποδεκτό σε διεθνές επίπεδο.Η κατοχή πιστοποιητικού βασικών δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ αποτελεί απαραίτητο προσόν για συμμετοχή στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και για πρόσληψη στον Δημόσιο Τομέα.Το E.C.D.L. είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ το οποίο αποτελεί πλέον αναγκαίο εργαλείο για την παρακολούθηση πολλών προγραμμάτων προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και απαραίτητο προσόν για οποιαδήποτε σχεδόν εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ο φορέας του ECDL, PEOPLECERT Ελλάς (www.ecdl.gr), πέτυχε 1ος στην Ελλάδα την παροχή αναγνωρισμένης πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ για τις ανάγκες του ιδιωτικού, αλλά και του Δημόσιου Τομέα. Ως ο πλέον αναγνωρίσιμος τίτλος στο αντικείμενό του, αποτελεί την πρώτη επιλογή αποδοχής από τον επαγγελματικό κόσμο και τους εκπαιδευτικούς φορείς. Ο όμιλος PEOPLECERT Ελλάς ήταν ο πρώτος που επεδίωξε και πέτυχε τη διαπίστευσή του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, καταφέρνοντας έτσι να διαδοθεί ως ο πλέον αναγνωρισμένος φορέας στην πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στο χώρο δραστηριοποίησής του, προτού ακολουθήσουν άλλοι, όχι και τόσο γνωστοί, φορείς στο χώρο των πιστοποιήσεων. Ο τίτλος του ECDL απονέμεται από την PEOPLECERT Ελλάς, μέλος του διεθνούς ομίλου πιστοποίησης ECDL και χαίρει εγχώριας και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, σε αντίθεση με αντίστοιχα πιστοποιητικά άλλων φορέων με πανελλήνια αποδοχή. Η αναγνώριση αυτή διασφαλίζει τις επαγγελματικές προοπτικές του κατόχου της παντού.

info: Πολλά εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης έχουν εντάξει ως συμπληρωματική δραστηριότητα στα προγράμματά τους μαθήματα πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ σε παρεμφερή πιστοποιητικά άλλων φορέων, καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα νεαρής ηλικίας επιδιώκουν την πιστοποίησή τους σε ένα εργαλείο που ξέρουν πως θα το χρειαστούν για τις ανάγκες των σπουδών και της δουλειάς τους.

 

Αποκλειστικό περιεχόμενο εκπαιδευτικής ύλης,

με 100% Πληρότητα για χρήση και για πιστοποίηση ECDL

 • Επιλέγοντας την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE® και τον ομιλό μας, γνωρίζεις ότι θα εκπαιδευτείς σε μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό μετά από 32 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας και 17 χρόνια Εξεταστικής εμπειρίας διαθέτουμε υψηλό επίπεδο περιεχομένου, στο περιεχόμενο της ύλης, για την πιστοποίηση (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, test προσομοίωσης παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης.

Hμερομηνίες Εξετάσεων ECDL 


Περιορισμένες θέσεις [ εκπαίδευσης & πιστοποίησης ECDL]. Με την Εγγραφή σας στον όμιλο facetoface.gr, διασφαλίζεστε 100% ότι θα έχετε την δυνατότητα να εξεταστείτε στις ημερομηνίες που επιθυμείτε.

info: Από το 2001 πιστοποιηθήκαμε ως τα πρώτα ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ E.C.D.L, μετρώντας εμπειρία πλέον των 17+ χρόνων εξειδίκευση διαθέτουμε πολύ σημαντικό περιεχόμενο τεχνογνωσίας & εκπαιδευτικής ύλης αποκλειστικά μόνο για τους σπουδστές μας.

Δίκτυο Εξεταστικών Κέντρων ECDL από το 2001 του ομίλου FACEtoFACE®

Διαθέτουμε 3 πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα ECDL σε Αθήνα, Δάφνη και Μαρούσι. Δες περισσότερες πληροφορίες για το φορέα και τη διαδικασία εξέτασης, καθώς και για το παρεχόμενο πιστοποιητικό, πιο κάτω:

 

Δίκτυο Εξεταστικών Κέντρων ECDL

Μόνο ο όμιλος FACEtoFACE διαθέτει δίκτυο Εξεταστικών Κέντρων ECDL, που διενεργούμε κάθε εβδομάδα εξετάσεις του φορέα ECDL.

 • 0194 Αρ. Εξεταστικού Κέντρου ECDL στην Δάφνη 2109761101
 • 1902 Αρ. Εξεταστικού Κέντρου ECDL στο Μαρούσι 2108026216
 • 2818 Αρ. Εξεταστικού Κέντρου ECDL στην Αθήνα 2103803806

1-Στάδιο: Tι θέλεις;

To πρώτο στάδιο εμείς εδώ στον όμιλο FACEtoFACE θεωρούμε είναι στο στάδιο της σωστής ενημέρωσης για το πακέτο γνώσεων που θα ήθελες να αποκτήσεις.

Βήμα1: Διαλέγεις τις ενότητες. (modules courses)

Το ECDL Profile αποτελείται από μια σειρά ενοτήτων - κάθε ενότητα παρέχει ένα πρακτικό πρόγραμμα σύγχρονων δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων, οι οποίες επικυρώνονται με μία εξέταση. Το Νέο ECDL σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες στα αντικείμενα που επιθυμείτε και στο επίπεδο που σας ταιριάζει, είτε για τις ανάγκες τις εργασίας σας, είτε για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Επιλέγοντας το δικό σας συνδυασμό ενοτήτων, δημιουργείτε το προσωπικό σας ECDL Profile.

Ms Word

 • Επεξεργασία Κειμένου

Εξεταστέα Ύλη [Syllabus] Word Processing

Ms Excel

 • Υπολογιστικά Φύλλα

Εξεταστέα Ύλη [Syllabus] Spreadsheets

Internet & Ms Outlook

 • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Online Essentials)

Εξεταστέα Ύλη [Syllabus] Online Essentials

Ms Powerpoint

Ms Access

 • Χρήση Βάσεων Δεδομένων

Εξεταστέα Ύλη [Syllabus] Using Databases

Windows

 • Λειτουργικό Σύστημα

Εξεταστέα Ύλη [Syllabus] Computer Essentials

Σημείωση: Τα Εξεταστικά κέντρα είναι πιστοποιημένα προς τις προδιαγραφές που ορίζει ο παγκόσμιος φορέας Εξέτασης ECDL, σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν την ίδια Εκπαιδευτική ύλη σε επίπεδο, διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων και τεστ mock. Σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή σας.

2 Βήμα: Διαλέγεις την έκδοση των Λογισμικών. (versions)

Τα εκπαιδευτικά αντικείμενα των μαθημάτων βαζίζονται σε εκδόσεις από την κατασκευάστρια εταιρία. Ο ομίλός μας ΠΡΩΤΟΣ στην Ελλάδα διαθέτει από την πρώτη στιγμή τις νέες εκδόσεις λογισμικών για να διατητούν όλοι οι σπουδαστές μας τις πιο άρτιες γνώσεις για την αγορά εκπαίδευσης στο ιδιωτικό ή μη Τομέα.

2016

 • H πιο σύγχρονη  απλή έκδοση των Ms Office

2013

 • Προηγούμενη έκδοση του Ms Office.

2010

 • Παλιά έκδοση του Ms Office

Σημείωση: Με βάση τον νόμο 4284 του 2014, παράγραφος 18 οι υποψήφοι που επιθυμείτε να εργαστείτε στον Δημόσιο Τομέα να είστε κάτοχοι πιστοποιητικών στις εκδόσεις του Ms Office 2016 ή 2013.

Προβολή & Λήψη του ΦΕΚ

3 Βήμα: Διάλεξε το Πακέτο Γνώσεων, που θέλεις

Μπορείς να διαλέξεις το πακέτο γνώσεων που εσύ θέλεις με βάση τις ανάγκες σου

3 ενότητες

Ms Word

Ms Excel

Ms Outlook & Internet

5 ενότητες

Ms Word

Ms Excel

Ms Outlook & Internet

Ms Powerpoint

Ms Access

6 ενότητες

Ms Word

Ms Excel

Ms Outlook & Internet

Ms Powerpoint

Ms Access

Windows

Προχωρημένο Επίπεδο

Απαιτούνται γνώσεις από το Βασικό επίπεδο, των αντίστοιχων ενοτήτων.

 • Ms Word Adv.
 • Ms Excel Adv.
 • Ms Powerpoint Adv.
 • Ms Access Adv.

 

Σημείωση: Ο όμιλος FACEtoFACE, σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε πακέτο γνώσεων και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σας, όποτε εσείς θέλετε!

2-Στάδιο: Μέθοδος Διδασκαλίας FACEtoFACE®

To στάδιο με ποια μορφή πραγματοποείται η εκπαίδευσή, η προετοιμασία και η εξέταση είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ μας στην FACEtoFACE  είναι ο λόγος επιλογής από όλους τους σπουδαστές μας εδώ και 32 χρόνια και από εκείνους όλους των τελευταίων 17 χρόνων που στόχο είχαν την Πιστοποίηση ECDL.

Όμιλος FACEtoFACΕ: Μέθοδος Εκπαίδευσης facetoface.gr

Στον όμιλο FACEtoFACE® διδάσκουμε από το 1984 με σύστημα και με στόχο τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. Η διασφάλιση των σπουδαστών επιτυγχάνεται, αφενός, με τη μορφή διδασκαλίας που ακολουθείται, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο οργανώνεται η διδασκαλία και αφομοιώνεται η ύλη, αφετέρου, με την  εξατομίκευσή της για τον κάθε εκπαιδευόμενο.H εκπαιδευτική και εξεταστική μας εμπειρία από το 2001 αποκλειστικά στο ECDL εγγυάται την επιτυχία σου. Οι καθηγητές του ομίλου FACEtoFACE®  είναι πιστοποιημένοι και ειδικευμένοι.Ο εκπαιδευτικός μας όμιλος είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που διαθέτει 3 επίσημα, ιδιόκτητα κέντρα εκμάθησης και πιστοποίησης ECDL, πραγματοποιώντας εξετάσεις και νέες ενάρξεις μαθημάτων κάθε εβδομάδα.Ο όμιλός μας πιστοποιήθηκε ως επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο ECDL ταυτόχρονα με την έναρξη δραστηριοποίησής του φορέα του ECDL, αποκτώντας εξειδίκευση στην εξεταστική διαδικασία του συγκεκριμένου φορέα.Σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια υπάρχουν 334 καταγεγραμμένα εξεταστικά κέντρα πιστοποίησης ECDL. Η επίγνωση των αναγκών των σπουδαστών μας στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο μας βοηθά να προγραμματίζουμε τα μαθήματα με τρόπο που οδηγεί στην επιτυχή πιστοποίηση των δεξιοτήτων τους. Τα FACEtoFACE® είναι τα μοναδικά εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα τα οποία διαθέτουν πολυάριθμα κέντρα στο Νομό Αττικής, πιστοποιημένα για ECDL® για την διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης στα προγράμματα του MS Office και των Windows.

Η διασφάλιση σε εμάς επιτυγχάνεται, αφενός με τη Μορφή Διδασκαλίας που είναι ο τρόπος με τον οποίο οργανώνεται η διδασκαλία και προσεγγίζεται η γνώση.Αφετέρου, με την  Εξατομίκευση του κάθε εκπαιδευόμενου  στις ατομικές του Εκπαιδευτικές ανάγκες .Αφετέρου, με την  Εξατομίκευση του κάθε εκπαιδευόμενου  στις ατομικές του Εκπαιδευτικές ανάγκες. Το ιδιόκτητο δίκτυο εκπαιδευτικών και εξεταστικών κέντρων πληροφορικής FACEtoFACE®  στη Δάφνη, στο Μαρούσι και στην Αθήνα, έχει καταξιωθεί αφενός από το πλήθος των σπουδαστών του και αφετέρου από την ατομική επιτυχία του κάθε σπουδαστή του.H εκπαιδευτική μας εμπειρία, από το 1984 και η εξεταστική μας εμπειρία αποκλειστικά κατα ECDL από το 2001 σας διασφαλίζει την επιτυχία σας!!Οι καθηγητές μας, στον όμιλο FACEtoFACE®  είναι πιστοποιημένο και ειδικευμένοι ώστε να σας καθοδηγούν με στόχο την απόκτηση γνώσεων σε επίπεδο επαγγελματικό.Πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές κατά ECDL

 

1-Βήμα: Διδασκαλία

Το πρώτο στάδιο στην πληροφορική είναι να πραγματοποιηθεί η εισήγηση. ( μάθημα )

 • Απλή
 • Σύντομη
 • Περιεκτική

2-Βήμα: Mock Ασκήσεις

Το δεύτερο πολύ σημαντικό στάδιο  είναι η κατανόηση της εισήγησης που γίνεται αποκλειστικά στον όμιλό μας, μέσω mock Ασκήσεων ECDL.

 • Κατανόηση της ύλης
 • Απόκτηση Γνώσεων και εμπειρίας
 • Εξοικείωση με τις εφαρμογές και την εξεταστική διαδικασία

3-Βήμα: Mock TESTS

Το τελευταίο στάδιο είναι η  αξιολόγηση των γνώσεων σας πριν την τελική σας εξέταση ανά ενότητα, μέσω mock TESTS ECDL.

 • Ταχύτητα απάντησης
 • 100% απόκτηση δεξιοτήτων
 • Διαχειρισμό του χρόνου ανταπόκρισης σας

Διασφαλίζουμε, αφενός την Κατάρτιση και αφετέρου το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων ECDL από το πλήθος και την δυσκολία των mock tests που διαθέτουμε αποκλειστικά.

Αποκλειστικό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο, μόνο στα εκπαιδευτήρια του ομίλου FACEtoFACE

Σημείωση: Κάθε Εξεταστικό κέντρο διαθέτει την δική του εκπαιδευτική ύλη σε επίπεδο διαλέξεων, ασκήσεων και Test. Εμείς εδώ και 17 χρόνια διαθέτουμε το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την απόκτηση γνώσεων και την διασφάλιση της επιτυχίας στις εξετάσεις σας. Σε καμιά περίπτωση τα εξεταστικά κέντρα δεν διαθέτουν τις ίδιες ασκήσεις και Test. Σας συνιστούμε την προσοχή σας κατά την επιλογή του εκπαιδευτικού σας κέντρου.

3-Στάδιο: Πρακτική

Το κλειδί της επιτυχία μας και των σπουδαστών μας, οφείλεται από το πλήθος των mock ασκήσεων μας και των mock test μας.

Mock [ ασκήσεις - test ]

Τα Mock είναι ασκήσεις-ερωτήσεις Προσομοίωσης InAtes. Εμείς έχουμε δημιουργήσεις 2 στάδια, το αρχικό που είναι της εκπαίδευσης με ασκήσεις μετά την εισήγηση και εφόσον δεν υπάρχουν κενά και απορίες τότε μεταπηδάμε στο 2ο στάδιο  με Mock Test.

 • 1-Στάδιο: Mock ECDL Ασκήσεις με ελευθερία χρόνου απάντησης και χωρίς βαθμολόγηση.
   
 • 2-Στάδιο : Mock  ECDL Test ( με χρόνο, και με βαθμολόγηση )

Διαθέτουμε την πιο μεγάλη ποικιλία MOCK Ασκήσεων και Test από όλα τα Εξεταστικά Κέντρα ecdl ή μη. Ελάτε να σας την παρουσιάσουμε σε ένα από τα εκπαιδευτικά μας κέντρα FACEtoFACE.

1: Ανάλυση των Mock ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Οι mock ασκήσεις είναι ένα στάδιο πριν τα mock test. Μετά απο 32 χρόνια εμπειρίας διαθέτουμε πολλές και σύνθετες ασκήσεις για να αποκτήσετε τις γνώσεις που απαιτούνται αφενός και αφετέρου να αποκτήσετε την εμπειρία αντιμετόπισησης για τα mock τεστ μέσω των ασκήσεων.

 • Ms Word: 292
 • Μs Excel: 279
 • Ms Outlook: 115
 • Internet: 97
 • Ms Powerpoint: 139
 • Ms Access: 152

2: Ανάλυση των Mock TEST

Τα mock test είναι δικής μας δημιουργίας και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα και μετά απο 17 χρόνια εμπειρία στις εξετάσεις ecdl στις ανάγκες πιστοποίησης, μπορούμε και διαθέτουμε ποσοτικές και ποιοτικές ερωτήσεις τύπου mock test, για να σας έχουμε προετοιμάσει για την επιτυχημένη σας συμμετοχή στις εξετάσεις του Παγκόσμιου Φορέα ECDL.

 • Ms Word: 289
 • Μs Excel: 305
 • Ms Outlook: 170
 • Internet: 217
 • Ms Powerpoint: 189
 • Ms Access: 229

 

Σημείωση: Διαθέτουμε αποκλειστικά την εκπαιδευτική δομή που αποτελείται από τις εισηγήσεις σε πρώτο στάδιο, στην συνέχεια mock ασκήσεις και πριν την τελική σας εξέταση πραγματοποιείτε mock test.

Διάλεξε την διάρκεια της εκπαιδευσής σου

-Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Γιατί η εκπαίδευσή μας να διαρκεί το ίδιο; Γι' αυτό, ο όμιλος FACEtoFACE® προτείνει την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σε  55', με δυνατότητα επέκτασης ή περιορισμού αυτών. Παρέχονται ώρες εκπαίδευσης μέσω πρακτικής εξάσκησης (Mock Ασκήσεων και Tests)

Μορφές Εκπαίδευσης, που διαθέτουμε στον όμιλο facetoface.gr

Ο όμιλός μας σας δίνει την μοναδική δυνατότητα να επιλέξετε την μορφή της εκπαίδευσή σας, με βάση τις ανάγκες σας.

Ταχύρυθμη Εκπαίδευση

 • Για εσένα που βιάζεσαι!

 

Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση:

 • Για σένα που θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία!

 

Απεριόριστη Εκπαίδευση στην Τάξη και από το Σπίτι.

Διαθέτουμε και απεριόριστη εκπαίδευση στην Τάξη και με συνδυασμό από το σπίτι σας. Συνήθως οι σπουδαστές εκείνοι είναι σπουδαστές που θέλουν να απορροφήσουν την ύλη με τον δικό τους ρυθμό και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες με προσωπικό ραντεβού με την κα Βασιλοπούλου.

Σημείωση: Διαθέτουμε την ίδια εκπαιδευτική δομή εισηγήσεων και στις 2 μορφές που διαθέτουμε. Στην ταχύρυθμη εκπαίδευση παρέχουμε to the point mock ασκήσεις.

Διάλεξε το χρονοδιάγραμμα σου!

Εξατομικευμένη διδασκαλία με ευέλικτο ωράριο εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σου ελεύθερο χρόνο.

4 Βήμα: Διαλέγεις τις ημέρες / τις ώρες εκπαίδευσης σου.

Επέλεξε τις ώρες παρακολούθησης, που σε εξυπηρετεί από Δευτέρα έως και Παρασκεύη:

Πρωινές Ζώνες

 • 9:00 έως 10:50
 • 11:00 έως 13:50
  • 9:00 έως 13:50

Απογευματινές Ζώνες

 • 17:00 έως 18:50
 • 19:00 έως 20:50
  • 17:00 έως 20:50

Σημείωση: Διαμορφώνονται ευέλικτα τμήματα για ειδικές περιπτώσεις. Προβλέπεται δωρεάν αναπλήρωση μαθήματος σε περίπτωση απουσίας. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην υπεύθυνη, την κα Βασιλοπούλου. Μπορείς να επικοινωνήσεις με ένα από τα εκπαιδευτικά μας κέντρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέες ενάρξεις παρακολούθησης. FACEtoFACE Αθήνας - 2103803806  FACEtoFACE Δάφνης- 2109761101  FACEtoFACE Aμαρουσίου - 2108026216

 

Αναπλήρωση

Αναπλήρωση απουσιών, όταν δεν μπορείτε να έρθετε στο μάθημα σας.

Αλλαγή ωραρίων

Ευέλικτο ωράριο Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο, μόνο, κατόπιν συνεννόησης.

EXTRA ώρες εξάσκησης

Επιπλέον ώρες εξάσκησης στο Εκπαιδευτήριό μας, πάντα με Καθηγητή σου.

Ευεληξία επιλογή ημέρων για εξετάσεις ecdl

Εξετάσεις διεξάγουμε κάθε εβδομάδα,  και στα 3 εξεταστικά μας κέντρα! Οι ημέρες διεξαγωγής είναι:  Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή,  Σάββατο.

Διάλεξε τον τρόπο διδασκαλία σου.

Στον όμιλό μας, εδώ και 32 χρόνια έχουμε ένα και μοναδικό στόχο. Την Επιτυχία σου με συνδυασμό τα χαμηλότερα δίδακτρα της εκπαιδευτικής αγοράς. Γι αυτό εμείς ΠΡΩΤΟΙ σου δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξεις τον τρόπο της εκπαίδευσης σου. Εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την επιτυχία σου στις Εξετάσεις!

Με Καθηγητή

Εκπαίδευση ECDL και Καθοδήγηση αποκλειστικά από τον Καθηγητή σου.

Σημείωση: Σας δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσετε όποιον τρόπο εκπαίδευσης εσείς επιθυμείτε.

Σεμινάρια - Μαθήματα Πληροφορικής με Πιστοποίηση ECDL ..

Απόκτησε πιστοποίηση E.C.D.L

κάνε το βήμα που χρειάζεσαι στη χρήση Η/Υ.

 • Απόκτησε Ολοκληρωμένες Δεξιότητες με την Παγκόσμια Πιστοποίηση ECDL, επιλέγοντας την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE® διατίθενται και μέσω e-learning

 

Βήμα1. Επίλεξε Εκπαιδευτικικό Κέντρο


sss

 • Στον όμιλο FACEtoFACE® διδάσκουμε από το 1984 με σύστημα και με στόχο τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. 
 • Η διασφάλιση των σπουδαστών επιτυγχάνεται, αφενός, με τη μορφή διδασκαλίας που ακολουθείται, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο οργανώνεται η διδασκαλία και αφομοιώνεται η ύλη, αφετέρου, με την  εξατομίκευσή της για τον κάθε εκπαιδευόμενο.
 • H εκπαιδευτική και εξεταστική μας εμπειρία από το 2001 αποκλειστικά στο ECDL εγγυάται την επιτυχία σου. 
 • Οι καθηγητές του ομίλου FACEtoFACE®  είναι πιστοποιημένοι και ειδικευμένοι.
 • Ο εκπαιδευτικός μας όμιλος είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που διαθέτει 3 επίσημα, ιδιόκτητα κέντρα εκμάθησης και πιστοποίησης ECDL, πραγματοποιώντας εξετάσεις και νέες ενάρξεις μαθημάτων κάθε εβδομάδα.
 • Ο όμιλός μας πιστοποιήθηκε ως επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο ECDL ταυτόχρονα με την έναρξη δραστηριοποίησής του φορέα του ECDL, αποκτώντας εξειδίκευση στην εξεταστική διαδικασία του συγκεκριμένου φορέα.
 • Σε ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια υπάρχουν 334 καταγεγραμμένα εξεταστικά κέντρα πιστοποίησης ECDL.
 • Η επίγνωση των αναγκών των σπουδαστών μας στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο μας βοηθά να προγραμματίζουμε τα μαθήματα με τρόπο που οδηγεί στην επιτυχή πιστοποίηση των δεξιοτήτων τους.
 • Τα FACEtoFACE® είναι τα μοναδικά εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα τα οποία διαθέτουν πολυάριθμα κέντρα στο Νομό Αττικής, πιστοποιημένα για ECDL® για την διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης στα προγράμματα του MS Office και των Windows.
 • Η διασφάλιση σε εμάς επιτυγχάνεται, αφενός με τη Μορφή Διδασκαλίας που είναι ο τρόπος με τον οποίο οργανώνεται η διδασκαλία και προσεγγίζεται η γνώση.Αφετέρου, με την  Εξατομίκευση του κάθε εκπαιδευόμενου  στις ατομικές του Εκπαιδευτικές ανάγκες .
 • Αφετέρου, με την  Εξατομίκευση του κάθε εκπαιδευόμενου  στις ατομικές του Εκπαιδευτικές ανάγκες.
 • Το ιδιόκτητο δίκτυο εκπαιδευτικών και εξεταστικών κέντρων πληροφορικής FACEtoFACE®  στη Δάφνη, στο Μαρούσι και στην Αθήνα, έχει καταξιωθεί αφενός από το πλήθος των σπουδαστών του και αφετέρου από την ατομική επιτυχία του κάθε σπουδαστή του.
 • H εκπαιδευτική μας εμπειρία, από το 1984 και η εξεταστική μας εμπειρία αποκλειστικά κατα ECDL από το 2001 σας διασφαλίζει την επιτυχία σας!!
 • Οι καθηγητές μας, στον όμιλο FACEtoFACE®  είναι πιστοποιημένο και ειδικευμένοι ώστε να σας καθοδηγούν με στόχο την απόκτηση γνώσεων σε επίπεδο επαγγελματικό.Πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές κατά ECDL.

 

 

-Ποια είναι η FACEtoFACE® ;

 • 3 εκπαιδευτικά κέντρα ΕΟΠΠΕΠ
 • 3 εξεταστικά κέντρα ECDL
 • 32 χρόνια Πληροφορική
 • 17 χρόνια εξειδίκευσης στο ECDL
 • Μοναδικό Πλούσιο Εκπαιδευτικό Υλικό

 

 

Βήμα2: Επιλογή εξεταστικού Φορέα

 

-Ποια είναι η ECDL;

 • 17 χρόνια στην Ελλάδα.
 • 1ος στην πιστοποίηση χρήσης Η/Υ στην Ελλάδα.
 • Πιστοποίηση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης.
 • Παγκόσμια Αναγνωρισιμότητα.

 

Το E.C.D.L. είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ το οποίο αποτελεί πλέον αναγκαίο εργαλείο για την παρακολούθηση πολλών προγραμμάτων προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και απαραίτητο προσόν για οποιαδήποτε σχεδόν εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Πολλά εκπαιδευτήρια ξένων γλωσσών και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης έχουν εντάξει ως συμπληρωματική δραστηριότητα στα προγράμματά τους μαθήματα πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ σε παρεμφερή πιστοποιητικά άλλων φορέων, καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα νεαρής ηλικίας επιδιώκουν την πιστοποίησή τους σε ένα εργαλείο που ξέρουν πως θα το χρειαστούν για τις ανάγκες των σπουδών και της δουλειάς τους.

Ο φορέας του ECDL, PEOPLECERT Ελλάς (www.ecdl.gr), πέτυχε 1ος στην Ελλάδα την παροχή αναγνωρισμένης πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ για τις ανάγκες του ιδιωτικού, αλλά και του Δημόσιου Τομέα. Ως ο πλέον αναγνωρίσιμος τίτλος στο αντικείμενό του, αποτελεί την πρώτη επιλογή αποδοχής από τον επαγγελματικό κόσμο και τους εκπαιδευτικούς φορείς. Ο όμιλος PEOPLECERT Ελλάς ήταν ο πρώτος που επεδίωξε και πέτυχε τη διαπίστευσή του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, καταφέρνοντας έτσι να διαδοθεί ως ο πλέον αναγνωρισμένος φορέας στην πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στο χώρο δραστηριοποίησής του, προτού ακολουθήσουν άλλοι, όχι και τόσο γνωστοί, φορείς στο χώρο των πιστοποιήσεων. Ο τίτλος του ECDL απονέμεται από την PEOPLECERT Ελλάς, μέλος του διεθνούς ομίλου πιστοποίησης ECDL και χαίρει εγχώριας και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, σε αντίθεση με αντίστοιχα πιστοποιητικά άλλων φορέων με πανελλήνια αποδοχή. Η αναγνώριση αυτή διασφαλίζει τις επαγγελματικές προοπτικές του κατόχου της παντού.

Βήμα3: Επιλογή εκπαιδευτικών Ενοτήτων για το ECDL.

Διασφαλίζουμε, αφενός την Κατάρτιση

και αφετέρου το θετικό αποτέλεσμα των εξετάσεων ECDL.

 • Απόκτησε Ολοκληρωμένες Δεξιότητες με την Παγκόσμια Πιστοποίηση ECDL, επιλέγοντας την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE®.

 

 

 

Εκτιμώμενη Διάρκεια:  Από 10 ημέρες  Έως 3 μήνες.
Συνολικό Κόστος: Καλέστε μας, για προσωπικό ραντεβού για να σας ενημερώσουμε για τις κρυφές μας προσφορές και Εγγυήσεις μας!
Τρόπος Πληρωμής: Καταβολή σε δόσεις.
Αποκτηθείσα Πιστοποίηση: Ε.C.D.L Πιστοποίηση.
Οφέλη: Χώρις διάβασμα - FLEXY Ωράριο Εκπαίδευσης.


 Για Εκπαίδευση Ενοτήτων ECDL διαλέγεις αποκλειστικά τον όμιλο FACEtoFACE®


 

 

Διάρκεια Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης ECDL®

-Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Γιατί η εκπαίδευσή μας να διαρκεί το ίδιο;

Γι' αυτό, ο όμιλος FACEtoFACE® προτείνει την ολοκλήρωση του σεμιναρίου σε  55', με δυνατότητα επέκτασης ή περιορισμού αυτών.

 • Παρέχονται επιπλέον ώρες εκπαίδευσης μέσω πρακτικής εξάσκησης (Mock Tests): Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις όσες ώρες θέλεις στο Εκπαιδευτήριό μας (με τον Εκπαιδευτή του τμήματος) από την ημέρα Εγγραφής,χωρίς καμία extra χρέωση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αποτελέσματα Εξετάσεων ECDL στα Επίσημα Εξεταστικά Κέντρα:

Επειδή το "Όπου ακούς πολλά κεράσια, βάστα και μικρό καλάθι”, σε εμάς δεν ισχύει,

...σε παραπέμπουμε στο επίσημο σύστημα διαχείρισης των εξετάσεων των εξεταστικών μας κέντρων, για να δεις τα πραγματικά αποτελέσματα.

Μπορείς να απευθυνθείς στην κα. Βασιλοπούλου μέσω προσωπικής συνάντησης για τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα εξετάσεων. Κάλεσέ μας στο 2103803806 2109761101 2108026216 για να καθορίσεις ημέρα και ώρα συνάντησης.

 

 

 

 • Τι υιοθετεί ο ομίλο σας;

Εξατομικευμένη, διδασκαλία “FACEtoFACE” Εργαστηριακή Step by Step  πάντα με Καθηγητή με σαφές xρονοδιάγραμμα (ωρών και Ημερομηνιών) ολοκλήρωσης και πιστοποίησης προς όφελος του Εκπαιδευόμενου. Άμεση Έναρξη.Προγραμματισμένες ενάρξεις κάθε εβδομάδα. Επιπλέον ώρες εξάσκησης στο Εκπαιδευτήριό μας, πάντα με Καθηγητή, μόνο, κατόπιν συνεννόησης. Οι Καθηγητές μας:  Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι.), Πιστοποιημένοι,  και Εκπαιδευμένοι στο σύστημα “FacetoFace”. Πιστοποίηση στις Τρέχουσες εκδόσεις με βάση την Κ.Υ.Α 1-8-14 σε: Office 2016  ή  Office 2013. Αναπλήρωση “αναγκαίων”  απουσιών εντός αρχικού Χρονοδιαγράμματος, χωρίς κόστος. (το 1/10 των ωρών). Ευέλικτο ωράριο Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο, μόνο, κατόπιν συνεννόησης. Αλλαγή ωραρίων  (μόνο, κατόπιν συνεννόησης). 

 • Ποιος είναι ο Εξεταστικός Φορέας ECDL;

Το ECDL φορέας Πιστοποίησης Πληροφορικής για  ΑΣΕΠ ισχύει το ECDL εφ’ όρου ζωής! (Κ.Υ.Α 121929/ 1-8-14), είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, από ΑΣΕΠ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, σε όλα τα Μεταπτυχιακά, και στο  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

 • Που & Πότε διεξάγονται οι  εξετάσεις ECDL;

Οι Εξετάσεις διεξάγονται στα δικά μας Εξεταστικά Κέντρα. Συμμετέχεις  στις Εξετάσεις με την ολοκλήρωση της κάθε ενότητας! (σε συμβουλεύουμε, όταν  αισθανθούμε αυτοπεποίθηση τόσο η διοίκηση, όσο και οι Καθηγητές μας, ότι περνάς  στην εξέταση). Εξετάσεις διεξάγουμε κάθε εβδομάδα,  και στα 3 εξεταστικά μας κέντρα! Οι ημέρες διεξαγωγής είναι:  Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή,  Σάββατο! 

 • Μάθημα γνωρημίας, πριν εγγραφώ στα Μαθήματα;

To παρέχουμε εδώ και 32 χρόνια. Για να αισθανθείς αυτοπεποίθηση!…για την Οργάνωση, την Μεθοδικότητα,  την Μεταδοτικότητα. ...για  να μας γνωρίσεις!... να γνωρίσεις το Εκπαιδευτικό σύστημα  FACEtoFACE®  το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει εγγυημένη επιτυχία στη μάθηση σε όλους τους  σπουδαστές μας. Προγραμμάτισε τώρα… ημερομηνία για το Δωρεάν Open Μάθημα…στο  Εκπαιδευτήριο της  Αθήνας: Κάνιγγος 13  «Τρίτη ή Τετάρτη» στο  Εκπαιδευτήριο  Δάφνης: Αβέρωφ 48  «Δευτέρα ή Παρασκευή» στο Εκπαιδευτήριο  Αμαρουσίου: Δήμητρος  3 «Πέμπτη». [Open 2ωρο μάθημα  ΔΩΡΕΑΝ! ]

 

 

Αποκλειστικό περιεχομένο εκπαιδευτικής ύλης,

με 100% Πληρότητα για χρήση και για πιστοποίηση ECDL

 • Επιλέγοντας την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE® και τον ομιλό μας, γνωρίζεις ότι θα εκπαιδευτείς σε μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό μετά από 32 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας και 17 χρόνια Εξεταστικής εμπειρίας διαθέτουμε υψιλό επίπεδο περιεχομένου, στο περιεχόμενο της ύλης, για την πιστοποίηση (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, test προσομοίωσης παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης.

 

 

Εκπαιδευτική ύλη για το Βασικό Επίπεδο γνώσεων Ms Office 2016 ή 2013,

Γιατί ECDL Expert;

Αρκετές έρευνες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που αποτελεί κοινή πεποίθηση για όσους βρίσκονται σε διερεύνηση των επαγγελματικών τους προοπτικών, είτε εργάζονται είτε είναι σε διαδικασία αναζήτησης νέας ή καλύτερης εργασίας. Διαφυγόντα κέρδη στην προσπάθεια ανεύρεσης της κατάλληλης μεθόδου διεκπεραίωσης μιας εργασίας μέσω της σωστής εντολής, σπατάλη σε προβληματικές εκτυπώσεις και χαμένες συμφωνίες από αδιάφορες παρουσιάσεις που δεν πείθουν, τελικά, το ακροατήριο είναι μερικά μόνο από τα περιστατικά που συναντώνται σε εταιρείες με προσωπικό χωρίς επαρκείς γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Αν και οι βασικές γνώσεις είναι αναγκαίες για κάθε ενήλικα, στο σύγχρονο, επαγγελματικό στίβο και για αυξημένες αρμοδιότητες μεσαίων και υψηλόβαθμων θέσεων, δεν είναι αρκετές

Τα καθήκοντα που καλείται να εκτελέσει, σήμερα, ένας εργαζόμενος στην κοινωνία της πληροφορίας και στην εποχή της ταχύτητας, προαπαιτούν μια ικανοποιητική άνεση σε προχωρημένες λειτουργίες των εφαρμογών γραφείου. Επιπρόσθετα, η ευχέρεια στη χρήση των εφαρμογών αυτών αναπτύσσει την αυτοπεποίθηση των εργαζομένων και επαυξάνει τις επαγγελματικές τους προοπτικές. 

 •  –Εσύ θα μείνεις πίσω στην τεχνολογία;... Διαφοροποιήσου τώρα! Mπορείς!

Η ECDL αναβάθμισε το εξεταστικό της σύστημα από MS Office 2013 σε MS Office 2016. Πρώτοι και εμείς στην Ελλάδα αναβαθμίσαμε το εξεταστικό και το εκπαιδευτικό μας σύστημα ως όμιλος με επίσημα κέντρα πιστοποίησης για την επιτυχή διεξαγωγή εξετάσεων ECDL και σε MS Office 2016. Η επιλογή μας αυτή οφείλεται στην επιδίωξή μας να παρέχουμε τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποιημένων γνώσεων στην τελευταία εξεταζόμενη έκδοση του ΜS Office 2013, προσφέροντας, ωστόσο, δυνατότητα πιστοποίησης και σε προγενέστερη έκδοση. Σημείωση: Στο πιστοποιητικό ECDL αναγράφεται η έκδοση του MS Office καθώς και το Syllabus της Εξέτασης. Το MS Office 2016 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft η οποία υιοθετείται σταδιακά από την πλειονότητα του επαγγελματικού κόσμου. Ανεξαρτήτως κλάδου και ειδικότητας, η αύξηση της παραγωγικότητας που παρέχεται με τις βελτιωμένες δυνατότητες και εντολές, η υποστήριξη μεγαλύτερου όγκου δεδομένων σε σύγκριση με το MS Office 2013 και το σύγχρονο και λειτουργικό interface δικαιολογούν την ευρεία αποδοχή του από κάθε μεγάλη, μεσαία ή και μικρή επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πιστοποιητικό ECDL Profile

σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) - φέρει το λογότυπο του ΕΣΥΔ – και πληροί τις απαιτήσεις του ISO 17024:2012 παρέχοντας στον κάτοχό του το προνόμιο ένταξης σε ένα διαπιστευμένο περιβάλλον.

Επιλέγεις Πιστοποιητικό ECDL και όχι "Τύπου ECDL", καθώς είναι:

 • Αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
   
 • Αποδεκτό από τον Α.Σ.Ε.Π.
   
 • Αποδεκτό από τον Ιδιωτικό Τομέα.
   
 • Αποδεκτό σε όλα τα Μεταπτυχιακά.
   
 • Αποδεκτό στο Εξωτερικό.
   
 • Και Ισχύει Εφ' Όρου Ζωής.

Συνδύασε ECDL με Ειδικότητα -Συμφωνείς πως η γνώση είναι εφόδιο σταδιοδρομίας;   

Το πιστοποιητικό του ECDL παρέχεται έπειτα από επιτυχή εξέταση από αρκετά εξεταστικά κέντρα σε μεμονωμένες ενότητες ή σε πλήρη εκπαιδευτικά πακέτα. Επειδή οι απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εργασίας καθίστανται ολοένα και πιο αυξημένες, προνοούμε για τους σπουδαστές που μας εμπιστεύονται, εμπλουτίζοντας τα εκπαιδευτικά πακέτα ECDL με σεμινάρια πάνω σε ειδικότητες οι οποίες καθιστούν τη γνώση χειρισμού των εφαρμογών του MS Office και των Windows εργαλεία δουλειάς.

Ανατρέχοντας στις παρακάτω εκπαιδευτικές επιλογές, μπορείς να διαλέξεις την ειδικότητα που επιθυμείς να συνδυάσεις με το πακέτο ECDL της προτίμησής σου.

 • Γραμματέας Διεύθυνσης
   
 • Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου
   
 • Στενογράφος
   
 • Δακτυλογράφος
   
 • Diploma-Εκπαιδευτής Προγραμμάτων ECDL

Ειδικά μαθήματα για μαθητές με προβλήματα όρασης: Από το 2016 ξεκινήσαμε ειδικά μαθήματα παρακολούθησης ενοτήτων MS Office και Windows και προετοιμασία για τις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL για μαθητές με προβλήματα όρασης. Τα μαθήματα απευθύνονται όσους επιθυμούν να μάθουν να χειρίζονται τον Η/Υ αποτελεσματικά, αλλά δεν είχαν μέχρι τώρα την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στο κατάλληλο περιβάλλον. Τα ειδικά προγράμματα της FACEtoFACE® είναι διαμορφωμένα με τρόπο που διευκολύνει την παρακολούθηση και την αφομοίωση της ύλης με τα κατάλληλα μέσα και την υποστήριξη του επιβλέποντος εκπαιδευτή.


Υπάρχει Δυνατότητα και για Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση για το ECDL καλέστε μας στο 6974311732.

7 ημέρες, από 08:00 έως 23:00

 

 

F2F® Αθήνας:

Πλατεία Κάνιγγος

Κάνιγγος 13, 10677 [ Χάρτης ]

150m Μετρό Ομόνοιας

2103803806

F2F® Δάφνης:

Πλατεία Καλογήρων

Αβέρωφ 48, 17235 [ Χάρτης ]

50m  Μετρό Δάφνης

2109761101

F2F® Αμαρουσίου:

Πεζόδρομος Δήμητρος

Δήμητρας 3, 10677 [ Χάρτης ]

100m Ηλεκτρικός Αμαρουσίου

2108026216

Ωράριο:

 • Ημέρες : Δευτέρα έως και Παρασκευή
   
 • Ώρες Μαθημάτων και Ενημέρωσης : 09:00 έως 21:00

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 17:17:06