Μαθήματα MS Office 2016 με παγκόσμια πιστοποίηση E.C.D.L®

E.C.D.L | European Computer Driving Licence

Η ECDL, η 1η παγκόσμια πιστοποίηση πληροφορικής στην Ελλάδα παρέχει διεθνή αναγνωρισμένη πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ από το 2001 για τις ανάγκες του ιδιωτικού, αλλά και του δημόσιου τομέα. Ως ο πλέον αναγνωρίσιμος τίτλος διεθνώς στο αντικείμενό της, αποτελεί την πρώτη επιλογή αποδοχής από τον επαγγελματικό κόσμο και από τους εκπαιδευτικούς φορείς(Μεταπτυχιακά/Erasmus)

Ο εκπαιδευτικός και εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® διαθέτει 3 επίσημα εξεταστικά κέντρα στο Νομό Αττικής, τα οποία είναι πιστοποιημένα από το φορέα του ECDL® για τη διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης. Από το 2001 συνεργαζόμαστε με το φορέα του E.C.D.L, μετρώντας εμπειρία πλέον των 17 χρόνων και εξειδίκευση στην πιστοποίηση E.C.D.L για τη σωστή εκμάθηση χειρισμού Η/Υ (MS Office 2016 / Windows 10), διεξάγοντας κάθε εβδομάδα εξετάσεις και στα 3 ιδιόκτητα, εξεταστικά μας κέντρα ECDL.

Όλοι οι σπουδαστές μας διδάσκονται το Ms Office 2016 της Microsoft®

-ECDL ή τύπου ECDL;
Παγκόσμια Πιστοποίηση E.C.D.L Άλλοι Εξεταστικοί φορείς τύπου E.C.D.L
Αναγνωρισιμότητα
Παγκόσμια
Ευρωπαϊκή
Πανελλήνια
Παγκρήτια
Α.Σ.Ε.Π
Ε.Σ.Υ.Δ
Μεταπτυχιακά
Erasmus
Ιδιωτικός Τομέας
Διάρκεια
Ισχύει εφ’ όρου ζωής
Το προφίλ των σπουδαστών μας επιλέγει μόνο ECDL, διότι επιθυμεί εργασιακή ευελιξία.
Είμαστε Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ECDL και σε πολλούς από τους υπόλοιπους φορείς
Αν επιθυμείτε άλλον εξεταστικό φορέα τύπου ECDL, επικοινωνήστε μαζί μας
Λίγα λόγια για τον Παγκόσμιο Οργανισμό ECDL.org°

ΑΣΕΠ / Προκηρύξεις δημοσίου
ECDL σε 10 ημέρες:

Διαθέτουμε ειδική ταχύρρυθμη εκπαίδευση και προετοιμασία για την άμεση απόκτηση της πιστοποίηση ECDL εντός 10 ημερών για τις 3 προαπαιτούμενες ενότητες στον χειρισμό πληροφορικής με πιστοποίηση ECDL.
Πραγματοποιήστε προσωπική συνάντηση με την κ Βασιλοπούλου Υπεύθυνη Εξετάσεων ECDL του ομίλου FACEtoFACE και επίσημος εξεταστής ECDL από το 2001, για να σας καθοδηγήσει εξατομικευμένα.

Νέες Θέσεις μέσω ΑΣΕΠ.

Παρουσίαση
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ E.C.D.L

Το E.C.D.L είναι το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών. Είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο μέτρησης! Γι’ αυτό και το Πρότυπο ECDL είναι ευρέως αποδεκτό σε διεθνές επίπεδο.Η κατοχή πιστοποιητικού βασικών δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ αποτελεί απαραίτητο προσόν για συμμετοχή στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και για πρόσληψη στον Δημόσιο Τομέα. Το E.C.D.L. είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ το οποίο αποτελεί πλέον αναγκαίο εργαλείο για την παρακολούθηση πολλών προγραμμάτων προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και απαραίτητο προσόν για οποιαδήποτε σχεδόν εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

•  Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το ECDL, μπορείς να ανατρέξεις στην παρακάτω παρουσίαση.


Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα που έχεις επιλέξει, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση στα αριστερά.

Ενότητες Ms Office 2016

Το ECDL είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο πιστοποίησης της αγοράς εργασίας!

Το ECDL απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να πιστοποιήσει τις δεξιότητές του στον τομέα της πληροφορικής, ενώ διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο ως στοιχείο διαφοροποίησης στη διευρυμένη αγορά εργασίας με τις έντονες συνθήκες ανταγωνισμού. Επίσης, το ECDL προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις μεταφέροντας την παγκόσμια αναγνώριση και το κύρος του.

Πιστοποιήστε τις ικανότητές σας στο διεθνές πρότυπο με το ECDL profile. Το ECDL Profile είναι μια ευέλικτη πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον Η/Υ σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Το ECDL Profile αποτελείται από μια σειρά ενοτήτων - κάθε ενότητα παρέχει ένα πρακτικό πρόγραμμα σύγχρονων δεξιοτήτων και γνωστικών πεδίων, οι οποίες επικυρώνονται με μία εξέταση. Το Νέο ECDL σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να πιστοποιήσετε τις γνώσεις και δεξιότητες στα αντικείμενα που επιθυμείτε και στο επίπεδο που σας ταιριάζει, είτε για τις ανάγκες τις εργασίας σας, είτε για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας. Επιλέγοντας το δικό σας συνδυασμό ενοτήτων, δημιουργείτε το προσωπικό σας ECDL Profile.

Οι Ψηφιακές δεξιότητες είναι δεξιότητες ζωής!

Πακέτα ενοτήτων Διάλεξε το πακέτο ενοτήτων/μαθημάτων που επιθυμείς να διδαχθείς και να πιστοποιηθείς, από την ECDL!
3 ενότητες 4 ενότητες 5 ενότητες 6 ενότητες 10 ενότητες
Βασικό Επίπεδο γνώσεων πληροφορικής
Ms Word 2016
Ms Excel 2016
Ms Outlook '16 & Internet Exp. 11
Ms Access 2016
Ms Powerpoint 2016
Windows 10
Προχωρημένο Επίπεδο γνώσεων πληροφορικής
Ms Word Advanced 2016
Ms Excel Advanced 2016
Ms Access Advanced 2016
Ms Powerpoint Advanced 2016
Διάρκεια Ταχύρρυθμης "Dt" ? ώρες ? ώρες ? ώρες ? ώρες ? ώρες
Σημείωση: Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση με απόκτηση την παγκόσμια πιστοποίηση ECDL, για εσένα που βιάζεσαι!
Διάρκεια Ολοκληρωμένης ? ώρες ? ώρες ? ώρες ? ώρες ? ώρες
Σημείωση: Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση με απόκτηση την παγκόσμια πιστοποίηση ECDL, για εσένα που δεν θέλεις να μελετήσεις στο σπίτι και να εκπαιδευτείς με τον δικό σου ρυθμό!

Αλλαγή πακέτου: Ο όμιλος FACEtoFACE®, σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε πακέτο γνώσεων και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σας, όποτε εσείς θέλετε!

MOCK TEST: Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις, εντελώς δωρεάν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ όσες ώρες χρειαστούν χωρίς καμία επιβάρυνση στο Εκπαιδευτήριό μας, με την καθοδήγηση του καθηγητή σου. Ο σκοπός των επιπλέον ωρών εξάσκησης μέσω TEST είναι η εξασφάλιση της επιτυχία σου στις εξετάσεις ECDL.

Αναπλήρωση: Σου παρέχουμε δυνατότητα δωρεάν αναπλήρωσης μαθήματος σε περίπτωση που αδυνατείς να παρευρεθείς στο μάθημα, καθώς μπορείς να το αναπληρώσεις έπειτα από σχετική συνεννόηση με τον καθηγητή σου.


διαμόρφωσε το πακέτο μαθημάτων σου

Εξεταστέα Ύλη ECDL

•  Παρακάτω μπορεί να δείτε την εξεταστέα ύλη του ECDL για την κάθε ενότητα:

Σημείωση. Τα Εξεταστικά κέντρα είναι πιστοποιημένα προς τις προδιαγραφές που ορίζει ο παγκόσμιος φορέας Εξέτασης ECDL, σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν την ίδια Εκπαιδευτική ύλη σε επίπεδο, διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων και τεστ mock. Σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή σας.

Απαιτούνται για το Προχωρημένο, γνώσεις από το Βασικό επίπεδο, των αντίστοιχων ενοτήτων.

Τρόπος Εκπαίδευσης

Η Μεθοδολογία που εφαρμόζουμε από το 1984 στον όμιλο FACEtoFACE®

1o
βήμα

Διδασκαλία με καθηγητή

2o
βήμα

Πρακτικές Ασκήσεις βήμα - βήμα

3o
βήμα

Εξάσκηση με TEST ανά κεφάλαιο

4o
βήμα

Τυχαία Mock TESTS, προσομοίωση εξέτασης

Η παρακολούθηση και η αφομοίωση της ύλης για το δικό σας όφελος πραγματοποιείται στα Επίσημα Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά μας Κέντρα, με την φυσική σας παρουσία και με την φυσική παρουσία των Καθηγητών μας.Έτσι δεν απαιτείται περαιτέρω εξάσκηση στο σπίτι σας.

Επιλέγοντας την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE® και τον Όμιλό μας, γνωρίζεις ότι θα εκπαιδευτείς σε μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό μετά από 34 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας και 17 χρόνια Εξεταστικής εμπειρίας διαθέτουμε υψηλό επίπεδο περιεχομένου, στο περιεχόμενο της ύλης, για την πιστοποίηση (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, test προσομοίωσης παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης.

100% Αποκλειστικό περιεχόμενο της εκπαιδευτικής ύλης E.C.D.L
Πληρότητα για χρήση του Ms Office 2016 που οδηγεί στην απόκτηση της πιστοποίησης E.C.D.L

 • Διδασκαλία: Το πρώτο στάδιο στην πληροφορική είναι να πραγματοποιηθεί η εισήγηση. ( μάθημα )
 • Ασκήσεις: Το δεύτερο πολύ σημαντικό στάδιο είναι η κατανόηση της εισήγησης που γίνεται αποκλειστικά στον όμιλό μας, μέσω mock Ασκήσεων ECDL.
 • Εξάσκηση: Στο τρίτο στάδιο είναι η πλήρη κατανόηση της ύλης μέσω ασκήσεων ανά κεφάλαιο και η εξοικείωση με το εξεταστικό σύστημα.
 • Mock Tests: Το τελευταίο στάδιο είναι η αξιολόγηση των γνώσεων σας πριν την τελική σας εξέταση ανά ενότητα, μέσω mock TESTS ECDL.
Δίχως μελέτη στο σπίτι και με εξασφαλισμένη 100% την επιτυχία σας στις εξετάσεις.

Σημείωση: Κάθε Εξεταστικό κέντρο διαθέτει την δική του εκπαιδευτική ύλη σε επίπεδο διαλέξεων, ασκήσεων και Test. Εμείς εδώ και 17 χρόνια διαθέτουμε το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την απόκτηση γνώσεων και την διασφάλιση της επιτυχίας στις εξετάσεις σας. Σε καμιά περίπτωση τα εξεταστικά κέντρα δεν διαθέτουν τις ίδιες ασκήσεις και Test. Σας συνιστούμε την προσοχή σας κατά την επιλογή του εκπαιδευτικού σας κέντρου.

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα που έχεις επιλέξει, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση στα αριστερά.

Εξεταστικά Κέντρα ECDL του ομίλου FACEtoFACE

Το ECDL είναι το Νο.1 πρόγραμμα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστών. Είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο μέτρησης! Γι’ αυτό και το Πρότυπο ECDL είναι ευρέως αποδεκτό σε διεθνές επίπεδο. Τα Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ECDL του εκπαιδευτικού μας ομίλου FACEtoFACE διεξάγουν κάθε εβδομάδα από το 2001 εξετάσεις ECDL με στόχο ο κάθε υποψήφιος να έχει την δυνατότητα να έχει την ευελιξία να επιλέγει ημέρες, ώρες και συχνότητα εξετάσεων ECDL.

 • Εξετάσεις: Κάθε εβδομάδα.
 • Ημέρες Εξετάσεων: Κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο
 • Έτος έναρξης εξετάσεων ECDL στην Ελλάδα: 2001
 • Έτος έναρξης εξετάσεων ECDL από τον όμιλό μας: 2001

Παγκόσμια Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα E.C.D.L
στην Ελλάδα, του ομίλου FACEtoFACE:ECDL: 0194

Αριθμός Εξεταστικού Κέντρου E.C.D.L για το εκπαιδευτικό μας κέντρο FACEtoFACE στην περιοχή της Δάφνης.


2109761101

ECDL: 1902

Αριθμός Εξεταστικού Κέντρου E.C.D.L για το εκπαιδευτικό μας κέντρο FACEtoFACE στην περιοχή του Αμαρουσίου.


2108026216

ECDL: 2818

Αριθμός Εξεταστικού Κέντρου E.C.D.L για το εκπαιδευτικό μας κέντρο FACEtoFACE στην περιοχή της Π.Κάνιγγος.


2103803806

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία των Εξεταστικών Κέντρων ECDL του ομίλου FACEtoFACE και τις διαδικασίες ή για να συμμετέχετε μόνο στην εξεταστική διαδικασία εάν επιθυμείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξετάσεων ECDL του ομίλου FACEtoFACE, με e-mail στο info@f2f.gr ή στο τηλέφωνο 2109761102

Το ECDL απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να πιστοποιήσει τις δεξιότητές του στον τομέα της πληροφορικής, ενώ διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο ως στοιχείο διαφοροποίησης στη διευρυμένη αγορά εργασίας με τις έντονες συνθήκες ανταγωνισμού. Επίσης, το ECDL προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε επιχειρήσεις μεταφέροντας την παγκόσμια αναγνώριση και το κύρος του.Στην εποχή της Κοινωνίας της Πληροφορίας, η κατοχή γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στις επιχειρηματικές και παραγωγικές διαδικασίες.Παράλληλα, οι νέες συνθήκες ανταγωνισμού στη διευρυμένη αγορά εργασίας απαιτούν:

 • ολοκληρωμένες γνώσεις των βασικών εφαρμογών ενός Η/Υ
 • ικανότητα επιτυχημένης αναζήτησης και ανεύρεσης πληροφοριών στο Διαδίκτυο,
 • καθώς και αποτελεσματική χρήση των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας,
 • έγκυρη τεκμηρίωση των δηλωθέντων γνώσεων

Η υιοθέτηση του Προτύπου ECDL ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, διότι η πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστών με βάση διεθνώς αποδεκτά πρότυπα όπως το ECDL:

 • αποδεικνύει την επάρκεια των γνώσεων του κατόχου
 • διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης,
 • αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών συστημάτων που παρέχουν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί.

Το ECDL είναι ΕΦΟΔΙΟ ΖΩΗΣ για όλους!

Το ECDL αποτελεί εφόδιο σταδιοδρομίας για κάθε πολίτη που αναζητά εργασία ή επαγγελματική ανέλιξη στον ιδιωτικό ή στο δημόσιο τομέα. Απευθύνεται τόσο σε μαθητές και φοιτητές όσο και σε εργαζόμενους, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους.Επιπλέον, το ECDL αποδεικνύεται απαραίτητο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, που επιθυμούν να αξιολογήσουν ή να πιστοποιήσουν το επίπεδο των γνώσεων του δυναμικού τους αλλά και να επιβεβαιώσουν τις δεξιότητες των υποψήφιων στελεχών τους.Το ECDL είναι το παγκοσμίως αποδεκτό πρότυπο πιστοποίησης της αγοράς εργασίας.

διαθέτουμε 3 επίσημα εξεταστικά κέντρα ECDL, για την δική σου ευελιξία στην ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης

Εξετάσεις ECDL
Ημέρες διεξαγωγής εξετάσεων Διάλεξε την ημέρα εξέτασης σου.
Εξεταστικά Κέντρα ECDL Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο
Περίοδος: από 05/03/2019 έως και 08/03/2019
ECDL: 2818 | FACEtoFACE Αθήνας 05/03/2019
ECDL: 0194 | FACEtoFACE Δάφνης 08/03/2019
ECDL: 1902 | FACEtoFACE Αμαρουσίου 07/03/2019
Περίοδος: από 12/03/2019 έως και 15/03/2019
ECDL: 2818 | FACEtoFACE Αθήνας 12/03/2019
ECDL: 0194 | FACEtoFACE Δάφνης 15/03/2019
ECDL: 1902 | FACEtoFACE Αμαρουσίου 14/03/2019
Περίοδος: από 19/03/2019 έως και 22/03/2019
ECDL: 2818 | FACEtoFACE Αθήνας 19/03/2019
ECDL: 0194 | FACEtoFACE Δάφνης 22/03/2019
ECDL: 1902 | FACEtoFACE Αμαρουσίου 21/03/2019
Περίοδος: από 26/03/2019 έως και 29/03/2019
ECDL: 2818 | FACEtoFACE Αθήνας 26/03/2019
ECDL: 0194 | FACEtoFACE Δάφνης 29/03/2019
ECDL: 1902 | FACEtoFACE Αμαρουσίου 28/03/2019
Σημείωση: Το χρονοδιάγραμμα εξετάσεων ECDL ανανεώνεται εβδομαδιαία.
εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα εξετάσεων ECDL

Παγκόσμια Πιστοποίηση Πληροφορικής ECDL/ICDL

Τα Πιστοποιητικά ECDL αποδεικνύουν στον εργοδότη σας ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνουν ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Με την ανώτερη διδακτέα ύλη, η οποία είναι επικυρωμένη για να διασφαλίσει ότι είναι σχετική, μοντέρνα και ουσιώδης, τα Πιστοποιητικά ECDL μέσω των ECDL/ICDL προγραμμάτων, όπως και μέσω των ECDL/ICDL Advanced προγραμμάτων, έχουν βοηθήσει πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους να επιδεικνύουν τις δεξιότητές τους, αποκτώντας ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων στην αγορά εργασίας.


Ένα πιστοποιητικό για χρήση στο Δημόσιο το οποίο ισχύει εφ’ όρου ζωής και ένα για χρήση στον Ιδιωτικό τομέα.


Πιο συγκεκριμένα:


Εκδίδονται με μία εξέταση ανά ενότητα δύο (2) πιστοποιητικά για τις ενότητες του Σχήματος Πιστοποίησης ECDL Profile:

 • WINDOWS 10-Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
 • MS WORD 2016-Επεξεργασία Κειμένου
 • MS EXCEL 2016-Υπολογιστικά Φύλλα
 • MS OUTLOOK 2016/INTERNET-Υπηρεσίες Διαδικτύου
 • MS ACCESS 2016-Βάσεις Δεδομένων
 • MS POWERPOINT 2016-Παρουσιάσεις

Σημείωση: Και τα δύο πιστοποιητικά (αυτό με το λογότυπο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αυτό με το λογότυπο Ε.ΣΥ.Δ) εκδίδονται σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ECDL / ICDL και την μεθοδολογία του Ιδρύματος ECDL / ICDL.


η πιστοποίηση της ECDL® παρέχεται με την πλήρη παρακολούθηση του μαθήματος, έχει μοναδικό σειριακό αριθμό και αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και Eξωτερικό.

Εξεταστής E.C.D.L®
popi vasilopoulou
Πόπη Βασιλοπούλου

Λειτουργώντας από το 1984 με προσωπικό ενδιαφέρον και δέσμευση για την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, διασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ουσιαστική γνώση και απόκτηση της πιστοποίησης ECDL.

 • Yπεύθυνη των εξεταστικών κέντρων του ομίλου μας κατά E.C.D.L είναι η κ Βασιλοπούλου η οποία διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία από το 1984 και είναι επίσημη εξετάστρια κατά ECDL από το 2001.

  Σημείωση: Η Παγκόσμια Πιστοποίηση ECDL ξεκίνησε το 1999 αλλά στην Ελλάδα ήρθε το 2001.


οι καθηγητές/τριες του ομίλου FACEtoFACE® διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα.

Ημέρες & Ώρες Παρακολούθησης
 • Άμεσες ενάρξεις εργαστηριακών μαθημάτων, κάθε εβδομάδα. Ξεκινάς άμεσα, δεν περιμένεις να συμπληρωθεί ομάδα υποψηφίων και σε καμία περίπτωση δε σου ζητείται προκαταβολή ή άμεση εξόφληση των διδάκτρων σου.

διαμόρφωσε το πρόγραμμα διδασκαλίας σου, βασισμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου.

Άλλα μαθήματα της ECDL

•  Παρακάτω μπορεί να δείτε την εξεταστέα ύλη των υπόλοιπων μαθημάτων του ECDL:

Σημείωση. Τα Εξεταστικά κέντρα είναι πιστοποιημένα προς τις προδιαγραφές που ορίζει ο παγκόσμιος φορέας Εξέτασης ECDL, σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν την ίδια Εκπαιδευτική ύλη σε επίπεδο, διαλέξεων, πρακτικών ασκήσεων και τεστ mock. Σας συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή σας.

Απαιτούνται για το Προχωρημένο, γνώσεις από το Βασικό επίπεδο, των αντίστοιχων ενοτήτων.
-->