Θέλω να γίνω... ( Diplomas )

Άλλαξε κατάσταση:

κάνε «επαγγελματική στροφή» στα «θέλω σου».

  • Απόκτησε Ολοκληρωμένες Δεξιότητες με Diplomas και με Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις, επιλέγοντας σύγχρονες ειδικότητες από την 32χρονη εκπαιδευτική εμπειρία του ομίλου FACEtoFACE®.

 

Πιστοποιημένες Ειδικότητες

Διάλεξε το επαγγελματικό αντικείμενο στο οποίο θέλεις να ειδικευτείς, απόκτησε Γνώσεις, Δεξιότητες και Ικανότητες με την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE® και πιστοποίησε τις γνώσεις σου. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή σου, τα προβλεπόμενα project και τις εξετάσεις επιτυχώς, θα έχεις προετοιμαστεί επαρκώς για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας στο επάγγελμα που σου αρέσει. Η λίστα ειδικοτήτων έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων σε υπαλληλικό προσωπικό με συγκεκριμένα προσόντα και τα εκπαιδευτικά αντικείμενα πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Web Diplomas

Στις ειδικότητες Web παρέχεται δυνατότητα εξειδίκευσης στα αντικείμενα των banner διαφήμισης, στη διαχείριση περιεχομένου ιστοτόπων, στη σύνταξη κώδικα για Front-End, στα web animation και στην online διαφήμιση.

CAD Diplomas με Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις

Οι ειδικότητες CAD παρέχουν δυνατότητα εξειδίκευσης στα αντικείμενα σχεδίασης Building Information Modeling, στη σχεδίαση κοσμήματος, στο Computer Aided Design και στα μηχανολογικά/ηλεκτρολογικά.

Επίλεξε το συνδυασμό των εκπαιδευτικών courses με γνώμονα τις σπουδές σου και διαφοροποιήσου από τον ανταγωνισμό.

Office Diplomas

Στις ειδικότητες Office επιλέγεις εξειδίκευση στα αντικείμενα της γραμματειακής υποστήριξης, της λειτουργίας μηχανογραφημένου λογιστηρίου, της διοικητικής υποστήριξης, της στενογραφίας και σε άλλα συναφή αντικείμενα.

DTP Diplomas

Οι ειδικότητες DTP παρέχουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης στα αντικείμενα γραφιστικής, animation, video specialist ή σε προγράμματα ως post producer.

Diplomas ..

Στροφή Καριέρας

 

Τι κάνεις όταν το περιβάλλον γύρω σου εξελίσσεται με φρενήρεις ρυθμούς, οι ανάγκες της αγοράς εργασίας μεταβάλλονται διαρκώς και προσπαθείς να ισορροπήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει; Πάρε τα εφόδια και την κατάλληλη υποστήριξη και κάνε στροφή στην καριέρα σου, πραγματοποιώντας τη σωστή επιλογή μέσα από πληθώρα ειδικοτήτων αιχμής, με άμεση διασύνδεση με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Κάνε τη μετάβαση που επιζητάς, επιλέγοντας FACEtoFACE®. 

 

  • ​​Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου.
  • Συνέχισε τη σταδιοδρομία σου από εκεί που την άφησες.
  • Αξιοποίησε τις δεξιότητές σου στις νέες συνθήκες.

 

 

Μείνε Απασχολήσιμος

 

  • Μην εφησυχάζεσαι ποτέ με την τρέχουσα απασχόλησή σου.
  • Προσπάθησε να εξελίσσεσαι διαρκώς στην  ειδικότητά σου.
  • Μάθε πώς να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
  • Εξελίξου ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.
  • Γίνε ξανά ανταγωνίσιμος και αναγκαίος για τον επόμενο εργοδότη σου.
  • Μάθε πώς να παραμένεις απασχολήσιμος.