Αναγνωρισμένες Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις

 

Μέσα από αυστηρά επιλεγμένες συνεργασίες, σου παρέχουμε τη δυνατότητα εξέτασης σε κάποιο από τα 3 πιστοποιημένα εξεταστικά μας κέντρα στην Αττική για την πιστοποίηση των γνώσεων που αποκτάς στο εκπαιδευτικό κέντρο της επιλογής σου.

 

  • Με μακρόχρονη συνεργασία με την ECDL® στην πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού MS Office & Windows, με τη McNeel® για Rhino, Autodesk® για πολλά γνωστά προγράμματα CAD και Adobe® για δημοφιλή γραφιστικά προγράμματα, διασφαλίζουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Όλα τα προγράμματα σεμιναριακού τύπου πιστοποιούνται μέσω ΕΟΠΠΕΠ®, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα πιστοποίησης για τα αντικείμενα που παρακολουθείς μέσω e-learning. 

 

Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός Όμιλος FACEtoFACE®

 

Διαθέτουμε #3 επίσημα εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα, Δάφνη και Μαρούσι.

 

Διενεργούμε Επίσημες Εξετάσεις κάθε εβδομάδα.

 Rhino3D® - Autodesk® - Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π® - E.C.D.L® - CHAOSGROUP® - SOLIDWORKS® -ADOBE® 

Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας: 2103803806 | Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης: 2109761101 | Εξεταστικό Κέντρο Αμαρουσίου: 2108026216

 

Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® 

Στη FACEtoFACE ασχολούμαστε με τις νέες τεχνολογίες επί 32 συναπτά έτη, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα απόκτησης γνώσεων και κατάρτισης υψηλού επιπέδου με επαγγελματικό αντίκρισμα γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Η ευχέρεια στη χρήση των Η/Υ για τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τα IT Skills αποτελούν επιτακτική ανάγκη της εποχής, διευρύνοντας το "ψηφιακό χάσμα" μεταξύ εκείνων που πρωτοπορούν και εκείνων που ακολουθούν. Επιλέγοντας FACEtoFACE, επιλέγεις να είσαι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, λαμβάνοντας τα εφόδια που χρειάζεσαι για το σκοπό αυτό. Δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς.

Η Διοίκηση θέτει τους Εκπαιδευτικούς στόχους και το πλαίσιο δράσης, παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας και εκπαιδευτικού αντικειμένου.

Στα Εκπαιδευτικά μας Κέντρα, εργαζόμαστε με στόχο πάντα την ποιότητα φροντίζοντας να δικαιώνουμε την επιλογή των σπουδαστών μας.

Όλη η φιλοσοφία μας σε τρεις μόνο λέξεις “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”, “ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ” και "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ".

 

www.facetoface.gr