Από το 1984..

Επαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, επί 32 συναπτά έτη.

7 Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις

που διαθέτει ο όμιλος FACEtoFACE® 

Οι Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις που προσφέρουμε

Παγκόσμια Πιστοποίηση Autodesk® για CAD

Autodesk® Παγκόσμια Πιστοποίηση

Είμαστε τα μοναδικά εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα με πολυάριθμα κέντρα στο νομό Αττικής, πιστοποιημένα από την Autodesk για τη διεξαγωγή εξετάσεων και πιστοποίησης στα προγράμματά της.

 • Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Μαθήματα:
  • AutoCAD 2D
  • AutoCAD 3D
  • 3D Studio Max
  • Inventor CAD
  • Inventor CAM

Παγκόσμια Πιστοποίηση Mc Neel® για το Rhino3D

Mc Neel® Παγκόσμια Πιστοποίηση

Πρώτος ο εκπαιδευτικός όμιλος FACEtoFACE® με επίσημο καθηγητή τον Κο Εξαρχόπουλο Γεώργιο (Authorized Instructor) εισήγαγε τον Δεκέμβριο του 2013 την επίσημη πιστοποίηση του Rhino 3D από την McNeel και για τα 3 κέντρα της στην Αθήνα, τη Δάφνη και το Μαρούσι.

 • Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Μαθήματα:
  • Rhino I
  • Rhino II

Παγκόσμια Πιστοποίηση Chaosgroup® για το V-ray

ChaosGroup® Παγκόσμια Πιστοποίηση, μόνο στην FACEtoFACE®.

Είμαστε τα μοναδικά εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

 • Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Μαθήματα:
  • V-Ray Φωτορεαλισμού

Παγκόσμια Πιστοποίηση RhinoFabLab®

RhinoFabLab® Παγκόσμια Πιστοποίηση

Είμαστε ο μοναδικός όμιλος στην Ελλάδα που δεν μένει στη μονόπλευρη σχεδίαση του μοντέλου μάθησης αλλά διαθέτουμε εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις στον ολοκληρωμένο κύκλο CAD -CAM - 3D Printing.

 • Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Μαθήματα:
  • 3D Printing Workshops
  • 3D Printing Services

Παγκόσμια Πιστοποίηση E.C.D.L®

E.C.D.L ® Παγκόσμια Πιστοποίηση

Τα FACEtoFACE® κέντρα λειτουργούν 32 χρόνια με γνώμονα τις ανάγκες των σπουδαστών μας και από το 2001 σε συνεργασία με την ECDL, αποκτώντας έτσι εμπειρία 14 χρόνων και εξειδίκευση μόνο στην πιστοποίηση ECDL και στη σωστή εκμάθηση χειρισμού Η/Υ (MS Office 2007, 2010, 2013) διεξάγουμε από 3 έως 6 φορές την εβδομάδα εξετάσεις και στα 3 επίσημα και ιδιόκτητα, εξεταστικά μας κέντρα (Αθήνα, Δάφνη, Μαρούσι).

 • Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Μαθήματα:
  • Ms Word 2013, 2010
  • Ms Excel 2013, 2010
  • Internet Explorer
  • Ms Outlook 2013, 2010
  • Ms Access 2013, 2010
  • Ms Powepoint 2013, 2010
  • Windows 7, 8.1
  • Adobe Photoshop
  • Autodesk AutoCAD

Παγκόσμια Πιστοποίηση Certiport®

Certiport® Παγκόσμια Πιστοποίηση

Η Certiport αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους, παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης σε προγράμματα με χιλιάδες εξεταστικά κέντρα ανά τον κόσμο. Η FACEtoFACE® εντάχθηκε στους συνεργάτες της Certiport και αποτελεί επίσημο εξεταστικό κέντρο.

Παγκόσμια Πιστοποίηση Android®

Android® Παγκόσμια Πιστοποίηση

Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, το κινητό αποτελεί, αμέσως μετά τον Η/Υ, το μέσο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για ενημέρωση, ψυχαγωγία και επικοινωνία. Πρώτοι στην Ελλάδα, δίνοντας σημασία σ' αυτή τη ραγδαία εξέλιξη, εισάγουμε την εξειδικευμένη πιστοποίηση Android Apps για όσους επιθυμούν να δημιουργούν εφαρμογές και να είναι άριστοι γνώστες του χειρισμού κινητών με λειτουργικό Android.

O όμιλος FACEtoFACE® διαθέτει επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα ( Authorized Training Centers ) και επίσημα εξεταστικά κέντρα ( Authorized Certification Centers ) των μεγαλύτερων παγκόσμιων παρακάτω φορέων. Διδάσκουμε και πραγματοποιούμε εξετάσεις για όλα τα Εκπαιδευτικά αντικείμενα Αναγνωρισμένων Φορέων.


 • Τα FACEtoFACE® είναι πιστοποιημένα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένα στη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων, δίνοντας τη δυνατότητα απόκτησης της κρατικής πιστοποίησης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

4 Πυλώνες Επιτυχίας

που βασίζεται ο όμιλος FACEtoFACE®

Οι 4 Πυλώνες της Επιτυχίας σου

1. Πιστοποίηση σπουδών

 • Παίρνεις... πιστοποίηση σπουδών από τον όμιλο FACEtoFACE®, αναγνωρισμένο από τον Ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα.

2. Επαγγελματική Συνείδηση

 • Αποκτάς...επαγγελματική συνείδηση, χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις που σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

3. Σπουδάζεις

 • Σπουδάζεις...με ξεχωριστό, εργαστηριακό, σύστημα διδασκαλίας και οργάνωση σε παιδαγωγικό περιβάλλον.

4. Εργασία

 • Βρίσκεις...εργασία χάρη στην επένδυση σε ολοκληρωμένες γνώσεις, αποκτώντας Επαγγελματική Κατάρτιση.

26 Λόγοι Επιλογής

να εκπαιδευτείς από την FACEtoFACE®

 

Οι 26 Λόγοι για να επιλέξεις την εκπαιδευτική ομάδα του ομίλου μας

Παραθέτουμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους κερδίζει κάποιος, επιλέγοντας FACEtoFACE®

1.Ενάρξεις Κάθε Εβδομάδα

Άμεσες Ενάρξεις Μαθημάτων...
και εντάσσεσαι στο πρόγραμμα της επιλογής σου.

 • Το σύστημα εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται προβλήματα στη συγκρότηση ομοιογενών τμημάτων και στην ομαλή ολοκλήρωση των μαθημάτων. Ακολουθώντας το εξατομικευμένο μοντέλο μάθησης, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε άμεσες ενάρξεις μαθημάτων κάθε εβδομάδα, επιτρέποντας έτσι στον κάθε σπουδαστή να προχωρά σύμφωνα με τις ατομικές του δυνατότητες και ρυθμούς, πάντα την κατάλληλη υποστήριξη του καθηγητή του. Η ευελιξία αυτή βοηθά τους καταρτιζόμενους να εντάσσουν τα μαθήματα της επιλογής τους στο καθημερινό τους πρόγραμμα και να τα ολοκληρώνουν με επιτυχία, έχοντας τη δυνατότητα επιστροφής σε νέα εκπαιδευτικά αντικείμενα, όταν το πρόγραμμά τους το επιτρέπει.

2.Εξατομικευμένη Διδασκαλία

Εξατομικευμένη Διδασκαλία...
με βάση τις δικές σου δυνατότητες.

 • Ο καταρτιζόμενος παρακολουθεί τις εισηγήσεις αυτόνομα πάνω στον υπολογιστή μέσω του εργαστηριακού μοντέλου μάθησης το οποίο εφαρμόζουμε. Υλοποιεί τις ασκήσεις και τις εργασίες του με τον πιστοποιημένο καθηγητή του και λύνει άμεσα οποιαδήποτε τυχόν απορία ανακύψει, προτού περάσει στο επόμενο αντικείμενο παρακολούθησης. Έτσι, προχωρά στην εκπαιδευτική διαδικασία με τους προσωπικούς του ρυθμούς και δυνατότητες και διασφαλίζει την αποτελεσματική αφομοίωση της ύλης.  

3.Επαγγελματικό Επίπεδο

Πληρότητα Περιεχομένου...
για να μην κάνεις "εκπτώσεις" στη μάθηση.

 • Η εκπαιδευτική ύλη έχει διαμορφωθεί από την επιστημονική μας ομάδα με ιδιαίτερη προσοχή και ζήλο, με γνώμονα την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στο χώρο της ψηφιακής εκπαίδευσης στα αντικείμενα στα οποία ειδικεύεται. Μεριμνώντας για την ένταξη όλων των αναγκαίων εισηγήσεων στην ύλη, συνοδευόμενων από εκπαιδευτικές ασκήσεις και projects, φροντίζουμε ώστε ο καταρτιζόμενος να μην ξεπερνά τα χρονοδιαγράμματα άσκοπα, δίχως να υστερεί όμως στην πληρότητα του περιεχομένου. Τα κεφάλαια της ύλης είναι κατάλληλα ενταγμένα σε συνοπτικά και κατανοητά μέρη, τα οποία βοηθούν το σπουδαστή στην ομαλή παρακολούθηση με συνέπεια και συνοχή στην όλη διαδικασία. 

4.Εξετάσεις κάθε εβδομάδα

Τακτικές Εξετάσεις στους Χώρους Εκπαίδευσης...
και η επιτυχία σου είναι μονόδρομος.

 • Τα κέντρα FACEtoFACE® λειτουργούν ταυτόχρονα ως πιστοποιημένα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα. Οι εξετάσεις προγραμματίζονται ανά εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου και σε χώρους οικείους στον εξεταζόμενο, γεγονός που συμβάλλει στην ομαλή προετοιμασία και διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας. Στα κέντρα μας γίνονται συχνές επαναλήψεις και test προετοιμασίας, ενώ παρέχεται υποστήριξη σε ασκήσεις και σε projects που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επιτυχία των συμμετεχόντων στις εξετάσεις πιστοποίησης.

5.Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Σύγχρονες Εκπαιδευτικές Εγκαταστάσεις...
τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένες.

 • Η Διοίκηση του εκπαιδευτικού μας ομίλου μεριμνά για τους καταρτιζόμενους οι οποίοι εμπιστεύονται και στηρίζουν τα εκπαιδευτικά και εξεταστικά μας κέντρα, εξοπλίζοντας και ενημερώνοντας το υλικό και το λογισμικό των Η/Υ και διατηρώντας το περιβάλλον κατάλληλο για την απερίσπαστη συγκέντρωση αυτών στο εκπαιδευτικό αντικείμενο της επιλογής τους. Οι Η/Υ διατίθενται προς επιτόπια χρήση για πρακτική εξάσκηση έπειτα από σχετική ενημέρωση, για χρήση demo tests για προετοιμασία στις εξετάσεις και για πρόσβαση στο διαδίκτυο προς ανεύρεση πληροφοριών και ολοκλήρωση σχετικών projects και εργασιών, με την παρουσία επιβλέποντος καθηγητή.

6.Μέθοδος Διδασκαλίας

Μέθοδος Διδασκαλίας FACEtoFACE®...
για να έχεις εσύ το έλεγχο της εκπαίδευσής σου!

 • Στα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα FACEtoFACE® χρησιμοποιούμε τον εργαστηριακό τρόπο εκπαίδευσης με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, παρακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις στο χώρο των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση. Η διδασκαλία γίνεται σε σύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους υπολογιστές και η εμπέδωση της ύλης επιτυγχάνεται με πρακτική και επαναλήψεις στα κέντρα FACEtoFACE®. Στα μαθήματα χρησιμοποιείται η οπτικοακουστική διδασκαλία και υπάρχει πάντα υποστήριξη από κατάλληλα κατηρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, πρόθυμο να σε υποστηρίξει μαθησιακά.

7.Δοκιμαστικό Μάθημα

Δωρεάν Open Μάθημα​...
για να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε.

 • Επειδή η τιμή από μόνη της δεν αποτελεί συγκριτικό παράγοντα και κατανοώντας πως όσοι δεν έχουν βιώσει τη διδακτική εμπειρία FACEtoFACE® δεν μπορούν να έχουν εικόνα εκ των προτέρων, καθιερώσαμε το «θεσμό» του F2F Open Μάθημα. Μέσα από το F2F Open Μάθημα, μπορείς να επισκεφτείς τις εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις, να γνωρίσεις το εκπαιδευτικό μας προσωπικό και τη μέθοδο εκμάθησης που χρησιμοποιούμε, ώστε να παρακολουθήσεις ένα μάθημα στο αντικείμενο της επιλογής σου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση. Ερχόμενος/η σε επαφή με το σύστημα εκπαίδευσης FACEtoFACE®, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να αντιληφθείς την αξία της μεθοδικότητας, της εργαστηριακής προσέγγισης στη μάθηση και της αφομοίωσης της ύλης μέσω πρακτικών projects στα οποία ο επιβλέπων εκπαιδευτής σου θα είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να βοηθήσει.

8.Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις

Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις Autodesk®​, Mc Neel® για το Rhino3D, Chaosgroup® για το Vray
...για να έχεις παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

 • Ολοκληρώνοντας την προβλεπόμενη εκπαιδευτική ύλη και τις εξετάσεις πιστοποίησης επιτυχώς, αποκτάς την Παγκόσμια Πιστοποίηση, ένα σημαντικό εφόδιο για τη μετέπειτα επαγγελματική σου εξέλιξη. Η πιστοποίηση της κατασκευάστριας εταιρείας είναι η μοναδική πιστοποίηση η οποία είναι έγκυρη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που σε βοηθά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας διεθνώς.

9.Ευελιξία Ωραρίου

​Πρόσθετες Ώρες & Ευελιξία Ωραρίου
...καθώς ο χρόνος σου είναι πολύτιμος.

 • Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η απαιτούμενη ύλη στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και κριθεί απαραίτητη η παρακολούθηση πρόσθετων ωρών εκπαίδευσης, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του χρονοδιαγράμματος παρακολούθησης έπειτα από σχετική συνεννόηση. Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η ουσιαστική εκμάθηση του υπό μελέτη αντικειμένου από τους καταρτιζόμενους και η επιτυχία στις εξετάσεις σε περίπτωση που επιθυμούν να λάβουν την πιστοποίηση των δεξιοτήτων που αποκτούν.
   
 • Μελέτη και Πρακτική: Κάλυψη της ύλης χωρίς μελέτη στο σπίτι, όταν το επιθυμείς.​

10.eBooks

Διατιθέμενα ψηφιακά εγχειρίδια...
και περνάς στην ψηφιακή εποχή.

 • Διαθέτουμε ψηφιακά βιβλία σε μορφή .pdf τα οποία ενσωματώνουν κείμενα και εικόνες, είναι ευανάγνωστα, προκαλούν το ενδιαφέρον και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γρήγοροι οδηγοί για ανάγνωση σε υπολογιστές και σε tablet. Μέσα από τη χρήση ψηφιακών εγχειριδίων, οι καταρτιζόμενοι μπορούν να εντοπίζουν εύκολα και άμεσα τα απαιτούμενα τμήματα της ύλης και τις εντολές που χρειάζονται, ώστε να μπορούν να ανατρέξουν σε αυτά μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων τους.

11. Μαθησιακή Διδασκαλία

Μεταδοτικότητα στη Μάθηση​...
και η εκπαίδευση γίνεται βίωμά σου.

 • Η μάθηση είναι το ζητούμενο στην εκπαιδευτική διαδικασία και όλα κρίνονται στην πράξη. Η ανάγκη ουσιαστικής ενασχόλησης με το υπό μελέτη αντικείμενο πραγματοποιείται μέσω μεθοδικής προσέγγισης της μαθησιακής διαδικασίας και μετάδοσης της γνώσης από την επένδυση του ομίλου στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στη διαρκή ενημέρωση του εκπαιδευτικού υλικού. Η πολυετής πείρα και τεχνογνωσία των 32 ετών μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της διδασκαλίας με τέτοιο τρόπο ώστε οι καταρτιζόμενοι να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες που μαθαίνουν να αναπτύσσουν στην πράξη, μετά το πέρας των μαθημάτων.

12.Δίδακτρα

Φιλικά Δίδακτρα...
ώστε η γνώση να είναι προσιτή σε όλους.

 • Παρά την εστίαση του ομίλου μας στην ποιότητα της εκπαίδευσης μέσα από το άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό, την επιμόρφωση και καθημερινή επαφή του προσωπικού με υπάρχοντα και με νέα λογισμικά και την επένδυση σε κατάλληλες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, δεν παραγνωρίζουμε τις εποχές τις οποίες διανύουμε και την αξία που έχουν σήμερα τα χρήματα για τους καταρτιζόμενους, ανεξαρτήτως εάν εργάζονται ή όχι. Πεποίθησή μας είναι πως η γνώση και οι επαγγελματικές δεξιότητες αποτελούν εφόδια καριέρας και θα πρέπει να είναι στοιχεία προσιτά σε μεγάλα μέρη του πληθυσμού, στις πόλεις και στην περιφέρεια. Γι’ αυτό το λόγο, προσπαθούμε να κρατάμε τα δίδακτρά μας φιλικά, χωρίς να κάνουμε «εκπτώσεις» στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε επίπεδο ύλης, διδακτικής υποστήριξης και εξατομικευμένης συμβουλευτικής.

13.Σύστημα Εκπαίδευσης

Μαθαίνεις...
με το δικό μας Εκπαιδευτικό σύστημα

 • Το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE® είναι το απόσταγμα της εμπειρίας 31 χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE®.
   
 • Το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE® είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει, εγγυημένες γνώσεις και επιτυχία στις εξετάσεις των πιστοποιήσεων σε όλους τους τύπους των σπουδαστών.Αυτόνομη, Εργαστηριακή, Προσωπική διδασκαλία, για άμεση επικοινωνία με κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.
   
 • Απόσταγμα της εμπειρίας 32+ χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE®.
   
 • Σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει, εγγυημένες γνώσεις και επιτυχία στις εξετάσεις των πιστοποιήσεων σε όλους τους ενήλικες των σπουδαστών.
   
 • Σύστημα Διδασκαλίας Καινοτόμο, Έξυπνο, Εποικοδομητικό για τον εκπαιδευόμενο. Έχει αποδειχθεί ότι η αποστήθιση δεν ευνοεί τη μάθηση αλλά ούτε και τη συνολική εξέλιξη του Εκπαιδευόμενου, γι' αυτό εφαρμόζουμε το μαθησιακό τύπο εκπαίδευσης.​

14.Τρόπος Λειτουργίας

Για Τον Τρόπο Λειτουργίας Μας...
που εφαρμόζουμε εδώ και 32 χρόνια.

 •  Από το 1984 εκπαιδεύουμε: Οργανωμένα, Προγραμματισμένα, Σοβαρά, Μεθοδικά, Υπεύθυνα και με … Σύστημα

15.Τομείς Εκπαίδευσης

Κατηγορίες Εκπαίδευσης...
με βάση τις επαγγελματικές σου ανάγκες

 •  32 Χρόνια Εκπαιδευτικής εμπειρίας στην:
  • Πληροφορική
  • Νέες Τεχνολογίες
  • Οικονομία
  • Διοίκηση
  • Λογιστική
  • ERP
  • CAD
  • DTP
  • WEB

16.Πιστοποιημένη Εκπαίδευση

 

Πιστοποίηση...
για αξιοπιστία της εκπαιδευτικής σου επιλογής.

 • Τα FACEtoFACE είναι Πιστοποιημένα Εξεταστικά και Εκπαιδευτικά κέντρα.
   
 • Πληρότητα στο περιεχόμενο των εκπαιδευτικών κύκλων & σεμιναρίων.

17.Καθηγητές

 

Καθηγητές και Εκπαιδευτικό Υλικό...
για την πληρέστερη καθοδήγησή σου.

 • Πιστοποιημένοι, Πτυχιούχοι, με μεταδοτικότητα και εμπειρία στο σύστημα “FACE to FACE”

18.eβιβλία

 

eBook...
Ηλεκτρονικά - Ψηφιακά βιβλία

 • Αποτελούνται από κείμενα και εικόνες, είναι ευχάριστα, προκαλούν ενδιαφέρον, χρησιμοποιούνται ως γρήγοροι οδηγοί και διαβάζονται σε υπολογιστές και tablet.

19.Computer Labs

 

Labs...
Σύγχρονες Αίθουσες

 • Καινοτομούμε με σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με hardware και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας στην εκπαίδευση, κάνοντας το μάθημα ευχάριστο και αποτελεσματικό.

20. Ποικιλία Ωραρίων

 

Flexy...
για ευελιξία επιλογής  

 • Ευέλικτα, Επαγγελματικά Προγράμματα Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης με ποικιλία ωραρίων, ώστε να επιλέγεις σύμφωνα με τον προσωπικό σου ελεύθερο χρόνο και με δυνατότητα αλλαγής αυτών.

21. Άμεση Έναρξη

  

Άμεση Έναρξη...
Δεν περιμένεις.

 •  Προγραμματισμένες ενάρξεις κάθε εβδομάδα (όλο το χρόνο)
   
  •  Όσο σύντομα θέλεις: 2 φορές, 3 φορές, 5 φορές (ή και συνδυαστικά), με χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με την ημερομηνία ολοκλήρωσης που θέλεις.
    
  •  Όποια ημέρα θέλεις: από Δευτέρα ως και Παρασκευή.
    
  •  Ό,τι ώρα θέλεις: από τις 10:00 έως 21:00 (Σε καθορισμένες ζώνες παρακολούθησης).

22. Προσωπικό δελτίο

  

Δελτίο Προόδου...
για προσωπικό ενδιαφέρον

 • Συνεχής παρακολούθηση προόδου
   
 • Αυτόνομη, Εργαστηριακή, Προσωπική διδασκαλία, για άμεση επικοινωνία με κάθε σπουδαστή ξεχωριστά

23. Αναπλήρωση χαμένου μαθήματος

  

Ακύρωση Μαθήματος...
αναπληρώσεις στον δικό σου χρόνο

 • Αναπλήρωση ύλης, σε περίπτωση απουσίας, όλων των ωρών της εξεταστικής των φοιτητών μας και όλων των ωρών των επισήμων αργιών.

24. Εξετάσεις

  

Σωστή Προετοιμασία...
για την επιτυχία στις Εξετάσεις σου

 • Εξετάσεις διεξάγονται κάθε εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου.
   
 • Πραγματοποιούνται όσα Test Προετοιμασίας χρειάζονται για να διασφαλιστεί η επιτυχία σου στις εξετάσεις πιστοποίησης.

25. Πρακτική Διδασκαλία

  

Επαναλήψεις...
για αποδοτικότερη εμπέδωση

 • Συχνές Επαναλήψεις για κατανόηση της διδακτικής και εξεταστικής ύλης

26. Επαγγελματική Εμπειρία

 

Projects...
Εργασίες και κατανόηση εντολών

 • Πραγματοποιούνται Projects και Ολοκληρωμένες Εργασίες, τόσες, όσες χρειάζονται για να διασφαλιστεί η αυτοπεποίθηση στην κάλυψη της εργασιακής σου απειρίας.

10 Ειδικές Παροχές

που προσφέρει ο όμιλoς FACEtoFACE®

Με τη επιλογή σου στον όμιλο  FACEtoFACE®, μαθαίνεις:

Γρήγορα

 • Γρήγορα, και όχι "βιαστικά"

...καθώς συντομεύει το χρόνο εκπαίδευσης και πιστοποίησής σου!

Εξατομικευμένα

 • Εξατομικευμένα και όχι σε "Group"

...διότι εστιάζει στις δικές σου εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επαγγελματική Τεχνική

 • Αποκτάς Επαγγελματική Τεχνική

...παρακολουθώντας με καινοτόμο και με πρωτοποριακή, διδακτική τεχνική.

Χωρίς Μελέτη

 • Με Μεταδοτικότητα, χωρίς να απαιτείται Μελέτη

....αφομοιώνοντας τη διδασκόμενη ύλη αποτελεσματικά.

Flexy Ωράριο διδασκαλίας

 • Αλλαγή Ζώνης Εκπαίδευσης, σε περίπτωση εργασίας

...με δυνατότητα μετάβασης σε άλλη ζώνη παρακολούθησης

Ακύρωση Μαθήματος

 • Ακύρωση Μαθήματος, χωρίς το φόβο να μείνεις πίσω

..στην περίπτωση που αδυνατείς να παρευρεθείς.

Αναπλήρωση

 • Προσωπική Αναπλήρωση Εκπαιδευτικής ύλης

...για τα μαθήματα που χάνεις, χωρίς πρόσθετο κόστος.

Παύση

 • Παύση Μαθημάτων, για να έχεις την ελευθερία των κινήσεων σου

...από 1 εβδομάδα έως και 1 μήνα, χωρίς πρόσθετο κόστος.

Mentoring

 • Εξειδίκευση από την όμιλο μας, για να γίνεις αυτό που αναζητάς

...με περισσότερα από 32 χρόνια σε εφαρμογές Πληροφορικής και μόνο.

Πληρότητα

 • Πληρότητα Ύλης σε Ακαδημαϊκό επίπεδο και σε Επαγγελματικό Επίπεδο.

....καλύπτοντας την ύλη μέσα από τις εισηγήσεις, τις ασκήσεις και τα projects.

6 Μορφές

εκπαίδευσης της FACEtoFACE®

Πλοηγήσου στο μενού και μάθε περισσότερα για τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης που εφαρμόζουμε.

FACEtoFACE Personal Training, αποκλειστικά στα FACEtoFACE Centers


    Εκπαίδευση με εξατομικευμένη προσέγγιση

 • Η εκπαίδευση με προσωπικό καθηγητή συνιστά μέρος του πρωτοποριακού συστήματος εκπαίδευσης που εφαρμόζει η FACEtoFACE®, με τη φυσική παρουσία πτυχιούχων καθηγητών οι οποίοι επιλύουν απορίες, υποστηρίζοντας τους σπουδαστές τη στιγμή που θα τους χρειαστούν. Έπειτα από μελέτη της εισήγησης του γνωστικού αντικειμένου, ο σπουδαστής καλείται να ασχοληθεί με τις διατιθέμενες ανά διδακτική ενότητα ασκήσεις.

  Η υποβοήθησή του από τον επιβλέποντα καθηγητή τη στιγμή που θα του δημιουργηθούν απορίες και όταν θα δυσκολευτεί να επιλύσει μια άσκηση περιορίζει σημαντικά τη δημιουργία κενών κατά τη μελέτη που είναι δύσκολο να καλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Οι καθηγητές της FACEtoFACE® διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Διακρίνονται για το πνεύμα συνεργασίας που απαιτείται σε οποιαδήποτε μαθησιακή διαδικασία, καθώς και για τις αυξημένες επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

  Το αίσθημα ευθύνης που τους διέπει απαιτεί ανεπτυγμένες οργανωτικές ικανότητες τις οποίες και βελτιώνουν καθημερινά επί το έργον, υποστηρίζοντας τους σπουδαστές με εφαρμογή πρακτικών παραδειγμάτων και βοηθώντας στην εμπέδωση του εκπαιδευτικού αντικειμένου. Επιπροσθέτως, οι καθηγητές αναλαμβάνουν να συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων, καθώς και να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή.

  Το σύστημα εκμάθησης της FACEtoFACE® αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς και δεν υπάρχει συγκεκριμένο ηλικιακό προφίλ στο οποίο απευθύνεται. Ορισμένα από τα πλεονεκτήματα που έχουν παρατηρηθεί κατά την εφαρμογή της συνδυαστικής διδασκαλίας πολυμέσων και υποστήριξης από τον καθηγητή είναι ότι ο σπουδαστής μπορεί να βαδίζει με το δικό του προσωπικό ρυθμό υπό την καθοδήγηση του καθηγητή, ενώ η εξάσκηση στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου δε δημιουργεί ανάγκη περαιτέρω μελέτης από το PC στο σπίτι.

  Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει ωράριο εκπαίδευσης σύμφωνα με το προσωπικό του χρονοδιάγραμμα, αλλά προγραμματισμένα, ενώ προβλέπεται η δυνατότητα ευελιξίας ως προς αυτό σε περιόδους αυξημένων υποχρεώσεων για φοιτητές ή εργαζομένους.

  Ο εκπαιδευόμενος δύναται να αναπληρώσει μαθήματα σε περίπτωση δικαιολογημένης απουσίας του, εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και δίχως επιπρόσθετο κόστος, ενώ μπορεί να παγώνει προσωρινά τον κύκλο μαθημάτων κατά την περίοδο της εξεταστικής, εφόσον είναι φοιτητής ή φοιτήτρια και να αναπληρώνει τη διδασκαλία μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες μετά το πέρας αυτής.

eLearning Video Training


    Εκπαίδευση εξ αποστάσεως με το λογισμικό FACEtoFACE®.

 • Η επιλογή εκμάθησης μέσω της μεθόδου video e-Learning με τη χρήση του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού λογισμικού της FACEtoFACE®, ενδείκνυται για όσους αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου λόγω γεωγραφικών ή χρονικών περιορισμών. 

  Το εκπαιδευτικό υλικό αποτελεί δημιούργημα της επιστημονικής ομάδας του ομίλου μας, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια αδιάλλειπτης εκπαίδευσης στα αντικείμενα που ανταποκρίνεται στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά ποιοτικά κριτήρια, αποτελώντας τον κύριο μοχλό της μεθόδου οπτικοακουστικής διδασκαλίας που εξυπηρετεί, με το ψηφιακό υλικό να συνιστά τον κύριο κορμό της διδακτέας ύλης.

  Χρησιμοποιώντας την εκπαιδευτική πλατφόρμα FACEtoFACE® ο σπουδαστής κερδίζει:

   
  • Μεγαλύτερη Αυτονομία, καθώς λειτουργεί με προσωπική υπευθυνότητα στην προσαρμογή του ωραρίου του και της εκπαιδευτικής ύλης.
  • Εξοικείωση με τα νέα μέσα, καθώς τα αξιοποιεί προς όφελός του.
  • Υποστηρικτική και συμβουλευτική διάσταση από τον καθηγητή για την τήρηση του εκπαιδευτικού χρονοδιαγράμματος και επίλυση αποριών.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες Πληροφορίες

Business eLearning Video Training


    Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση για εταιρείες σε Ελλάδα και Κύπρο με το λογισμικό FACEtoFACE®.

 • Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών-συνεργατών επιχειρήσεων απευθύνεται σε επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας FACEtoFACE® E-Learning. Εξυπηρετεί τις ανάγκες εκπαίδευσης πάνω σε χρησιμοποιούμενο λογισμικό για επαγγελματικούς σκοπούς, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του οικονομικού περιβάλλοντος ως προς τη σύγχρονη επιχείρηση να επενδύει στον πιο πολύτιμο πόρο που διαθέτει, τους ανθρώπους της.

  Η ανάγκη διαρκούς επικαιροποίησης των γνώσεων και εμπλουτισμού αυτών μαζί με τεχνικές δεξιότητες σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον καθίσταται αδήριτη για όσες εταιρείες επιθυμούν να βρίσκονται στο προσκήνιο των εξελίξεων.

  Τα εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης ώστε να ανταποκρίνονται στις συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες της καθημερινά. Η διαρκής και ουσιαστική βελτίωση δε του βιογραφικού τους βοηθά σημαντικά στην πρόοδο των ιδίων και των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούνται.

Custom Training


    Προσαρμοσμένη εκπαίδευση, στα "μέτρα" σου! ( Tailor-Made Training )

 • Η επιλογή της προσαρμοσμένης εκπαίδευσης απευθύνεται στους σπουδαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση η οποία να ανταποκρίνεται στις ατομικές και ιδιαίτερες ανάγκες τους.

  Η διαμόρφωση του εκπαιδευτικού κύκλου γίνεται σε συνεννόηση με  στέλεχος εκπαίδευσης της FACEtoFACE® και με την ενημέρωση του αρμόδιου καθηγητή ώστε να υπάρξει μια εξατομικευμένη προσέγγιση ως προς το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, το χρόνο και τον τρόπο της εκπαίδευσης, καθώς και για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Η εξειδίκευση αυτή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σπουδαστή καθίσταται δυνατή μέσω της πολυετούς εμπειρίας των στελεχών και συνεργατών του εκπαιδευτηρίου ως προς τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός σύμφωνα με το μορφωτικό ή και το επαγγελματικό του υπόβαθρο. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ίδιο, με τη μάθηση να βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο πεδίο ενασχόλησής του.

Private Training


    Ιδιαίτερα από εκπαιδευτές της FACEtoFACE®

 • Η επιλογή του private training προτείνεται σε περιπτώσεις όπου κάποιος σπουδαστής κρίνει ότι χρειάζεται τμήμα της  προτεινόμενης εκπαίδευσης ή πέραν της προτεινόμενης εκπαίδευσης.

Business Workshop Training


    Εταιρική Ομαδική Εκπαίδευσης με τη μορφή Workshop

 • Στη FACEtoFACE® συγκροτούνται ανά τακτά διαστήματα group των 4 ατόμων είτε από εταιρείες είτε από σπουδαστές με το ίδιο επίπεδο γνώσεων στο υπό μελέτη αντικείμενο, έπειτα από διαμόρφωση του προγράμματος διεξαγωγής των μαθημάτων σε καθορισμένη ημερομηνία και ώρα.

  Οι καθηγητές διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και διακρίνονται για τη μεταδοτικότητά τους.

  Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από αίσθημα συνεργατικότητας και αυξημένες επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ οργανώνουν τη μαθησιακή ύλη με τρόπο που να εξυπηρετεί την αλληλεπίδραση των εκπαιδευομένων με το εκπαιδευτικό υλικό. Διέπονται από αίσθημα ευθύνης και συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων ώστε να ελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή και να υποστηρίζουν τυχόν κενά ή απορίες.

  Με τη θεωρητική εκπαίδευση, την παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών και εργασιών, οι καθηγητές επιδιώκουν να βοηθήσουν τους εκπαιδευόμενους να εμπεδώσουν την ύλη σταδιακά και να επιχειρήσουν με τη σειρά τους να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν στην πράξη, αναλαμβάνοντας μικρά project όπου αυτό συνάδει με τη φύση του μαθήματος.

  Προβλέπεται η δυνατότητα αναπλήρωσης τυχόν απουσιών για ιδιαίτερους λόγους, χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

 

4 Πανελλήνιες Πιστοποιήσεις

που διαθέτει ο όμιλος FACEtoFACE® 

Πιστοποιήσεις

InfoTest®

InfoTest®

 • Τα FACEtoFACE® αποτελούν πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για την Infotest, αναγνωρισμένο φορέα από το Ελληνικό Δημόσιο για πληθώρα προγραμμάτων όπως είναι τα προγράμματα CAD, WEB και ADOBE.

Acta®

ACTA®

 • Τα FACEtoFACE® δίνουν τη δυνατότητα πιστοποίησης πολλών προγραμμάτων από την ACTA, την πρώτη εταιρεία έντασης γνώσης που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

SoftOne®

SOFTONE®

 •  Στην FACEtoFACE®, γνωρίζοντας την ανάγκη επαγγελματικής ανέλιξης και επιπρόσθετων γνώσεων στον τομέα της Λογιστικής, πιστοποιηθήκαμε από την Soft1 για την διεξαγωγή εξετάσεων πιστοποίησης στη Μηχανογραφημένη Λογιστική.

GlobalCert®

GlobalCert®

 • Έχουμε πιστοποιηθεί κατά ic3 που μετανομάστηκε σε GlobaCert για να έχουμε περισσότερες πιστοποιήσεις και επιλογές για τους σπουδαστές μας.

Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού ενημέρωσης.

Η Σωστή Επιλογή ξεκινάει από την Αναλυτική Ενημέρωση!

Αθήνα: Πλατεία Κάνιγγος 2103803806   Δάφνη: Πλατεία Kαλογήρων 2109761101   Μαρούσι: Πεζόδρομος 2108026216