Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού ενημέρωσης.

Η Σωστή Επιλογή ξεκινάει από την Αναλυτική Ενημέρωση!

Αθήνα: Πλατεία Κάνιγγος 2103803806 Δάφνη: Πλατεία Kαλογήρων 2109761101 Μαρούσι:Πεζόδρομος 2108026216 

Πιστοποίηση ECDL

Το E.C.D.L. (European Computer Driving Licence) είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ το οποίο αποτελεί πλέον αναγκαίο εργαλείο για την παρακολούθηση πολλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και απαραίτητο προσόν για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. 

Η FACEtoFACE®, εκπαιδευτικός όμιλος ο οποίος για περισσότερα από 32 χρόνια ειδικεύεται στην Πληροφορική, αποτελεί έναν από τους ελάχιστους ιδιωτικούς φορείς που παρέχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων και πιστοποίησης των σπουδαστών τους στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του MS Office 2016, 2013 και 2010, καθώς και των Windows 8, 7 και 10, εκδόσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή από την πλειοψηφία του επαγγελματικού κόσμου.         

Με την Σιγουριά του επώνυμου εκπαιδευτικού και εξεταστικού ομίλου FACEtoFACE,

Μόνο η FACEtoFACE σε όλη την Ελλάδα διαθέτει  3# ιδιόκτητα Επίσημα  Εκπαιδευτικά και Εξεταστικά Κέντρα Ε.C.D.L 

                                                                                    • FACEtoFACE® Αθήνας

                                                                                    • FACEtoFACE® Δάφνης

                                                                                    • FACEtoFACE® Αμαρουσίου

Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, αναβαθμίσαμε πρώτοι στην Ελλάδα ως επίσημα Εξεταστικά Κέντρα ECDL το Εξεταστικό μας σύστημα ώστε να μπορούν να διεξαγάγουμε επιτυχώς εξετάσεις ECDL από την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου και σε Ms Office 2016.

 • Αυτό που μας ώθησε είναι οι σπουδαστές που θα μας επιλέξουν να έχουν επικυρωμένες γνώσεις στην τελευταία εξεταζόμενη έκδοση του Μs Office 2016.

Σημείωση: Στο πιστοποιητικό ECDL αναγράφετε η έκδοση του Ms Office καθώς και το Syllabus Εξέτασης

Περιεχόμενα παρουσίασης

Για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μάθημα που έχεις επιλέξει, μπορείς να ανατρέξεις γρήγορα στην παρουσίαση στα αριστερά. 

Εκεί, θα βρεις:

 • Περιγραφή Εκπαιδευτικού Αντικειμένου
   
 • Περιγραφή Εκπαιδευτικής Διαδικασίας
   
 • Εκπαιδευτικές Ενότητες
   
 • Διάρκεια Εκπαίδευσης
   
 • Επιλογές Χρονοδιαγράμματος
   
 • Εκπαιδευτικές Ζώνες
   
 • Προφίλ Εκπαιδευτικού Φορέα
   
 • Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα Ομίλου
   
 • Παρεχόμενο Πιστοποιητικό

Εγγύηση χαμηλών διδάκτρων

Σου αφαιρούμε τη διαφορά στο ΔΙΠΛΑΣΙΟ!


 Σύγκρινε με τα ίδια κριτήρια, ύλη, πιστοποίηση, διάρκεια μαθημάτων, ποσοστά επιτυχίας και Profile Εκπαιδευτικού Φορέα!

Γιατί;

 • εδώ θα βρεις δομημένη ύλη
 • διεθνή πιστοποίηση
 • σωστό χρονοδιάγραμμα
 • και σίγουρη επιτυχία σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό φορέα

Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

Σου δίνουμε τη δυνατότητα της ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

Προσωπική Συνάντηση "FACEtoFACE" για: Nα γνωρίσεις το Σύστημα Διδασκαλίας μας, να μιλήσεις με τους Καθηγητές μας & τη Διοίκηση, να δεις τους Οργανωμένους,Εκπαιδευτικούς μας χώρους, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε, να εισακουστεί η άποψή σου, οι επιθυμίες σου και τα ενδιαφέροντά σου, να συγκεκριμενοποιήσουμε και να κατανοήσουμε τους στόχους σου, να συζητήσουμε τις ανάγκες σου, να προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις, να ενισχύσουμε τη συμμετοχή σου στη λήψη απόφασης ώστε να διαλέξεις τον προσφορότερο συνδυασμό Ποιότητας και Τιμής, αναπτύσσοντας μαζί τη στρατηγική μας στη Μάθηση και στην Πιστοποίηση.


Όμιλος FACEtoFACE®

Ο όμιλος FACEtoFACE® διαθέτει 3 εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα στην Αττική και ειδικεύεται καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του δραστηριοποίησης σε εφαρμογές Πληροφορικής. Εντάσσοντας σύγχρονα λογισμικά στην εκπαιδευτική του "φαρέτρα", επιδιώκει τη διαρκή ανανέωση των προγραμμάτων που διδάσκει ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

3 Εξεταστικά Κέντρα ECDL

Ο εκπαιδευτικός μας όμιλος είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που διαθέτει 3 επίσημα, ιδιόκτητα κέντρα εκμάθησης και πιστοποίησης ECDL, πραγματοποιώντας εξετάσεις και νέες ενάρξεις μαθημάτων κάθε εβδομάδα.

32 Χρόνια Πληροφορική

Επί 32 χρόνια, ειδικευόμαστε μόνο σε εφαρμογές Πληροφορικής, δίχως να παρεκκλίνουμε από αυτή τη στρατηγική μας επιλογή. Η τεχνογνωσία όλων αυτών των χρόνων μας επιτρέπει να εγγυόμαστε για την ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

16 Χρόνια ECDL

Ο όμιλός μας πιστοποιήθηκε ως επίσημο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο ECDL ταυτόχρονα με την έναρξη δραστηριοποίησής του φορέα του ECDL, αποκτώντας εξειδίκευση στην εξεταστική διαδικασία του συγκεκριμένου φορέα.

Επίσημα Εξεταστικά Κέντρα ECDL

Από το 2001 συνεργαζόμαστε με το φορέα του E.C.D.L, μετρώντας εμπειρία πλέον των 15+ χρόνων και εξειδίκευση στην πιστοποίηση E.C.D.L για τη σωστή εκμάθηση χειρισμού Η/Υ (MS Office 2007, 2010, 2013, 2016), διεξάγοντας τακτικά εξετάσεις και στα 3 ιδιόκτητα, εξεταστικά μας κέντρα.

1ος στην Πιστοποίηση

Ο φορέας του ECDL, PEOPLECERT Ελλάς (www.ecdl.gr), πέτυχε 1ος στην Ελλάδα την παροχή αναγνωρισμένης πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ για τις ανάγκες του ιδιωτικού, αλλά και του Δημόσιου Τομέα. Ως ο πλέον αναγνωρίσιμος τίτλος στο αντικείμενό του, αποτελεί την πρώτη επιλογή αποδοχής από τον επαγγελματικό κόσμο και τους εκπαιδευτικούς φορείς.

Πιστοποίηση ΕΣΥΔ από PEOPLECERT

Ο όμιλος PEOPLECERT Ελλάς ήταν ο πρώτος που επεδίωξε και πέτυχε τη διαπίστευσή του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, καταφέρνοντας έτσι να διαδοθεί ως ο πλέον αναγνωρισμένος φορέας στην πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού Η/Υ, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στο χώρο δραστηριοποίησής του, προτού ακολουθήσουν άλλοι, όχι και τόσο γνωστοί, φορείς στο χώρο των πιστοποιήσεων. 

Παγκόσμια Αναγνωρισιμότητα

Ο τίτλος του ECDL απονέμεται από την PEOPLECERT Ελλάς, μέλος του διεθνούς ομίλου πιστοποίησης ECDL και χαίρει εγχώριας και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, σε αντίθεση με αντίστοιχα πιστοποιητικά άλλων φορέων με πανελλήνια αποδοχή. Η αναγνώριση αυτή διασφαλίζει τις επαγγελματικές προοπτικές του κατόχου της παντού.

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση ECDL σε 1 ή περισσότερες Ενότητες MS Office 2016 ή 2013

-Στον όμιλο FACEtoFACE®, μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποιες ενότητες θέλεις να εκπαιδευτείς και να πιστοποιηθείς από αυτές που σου υπολείπονται για την ολοκλήρωση του πακέτου ενοτήτων που σε ενδιαφέρει.

 

-Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να προσθέτεις Εκπαιδευτικές Ενότητες MS Office 2016 ή 2013  κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής σου, σταδιακά, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κάθε ενότητας.

Επιλογή με βάση τις Εκπαιδευτικές σου Ανάγκες ECDL

Επιλέγεις εσύ αν θα εκπαιδευτείς στις 3 βασικές ενότητες κειμένου MS Word, υπολογιστικών φύλλων MS Excel και διαδικτύου Internet Explorer και MS Outlook, στις 5 πλήρεις ενότητες με παρουσιάσεις MS PowerPoint και βάσεις δεδομένων MS Access ή και στην 6η ενότητα (δωρεάν) πάνω στο λειτουργικό περιβάλλον των Windows 7 ή 8 ή 10.

Οι ενότητες παρέχονται σε βασικό επίπεδο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης σε προχωρημένο επίπεδο (Advanced) σε Word, Excel, PowerPoint και Access για όσους απαιτείται να εμβαθύνουν σε πιο σύνθετες λειτουργίες για τις ανάγκες της εργασίας τους.

Η διδασκαλία και η πιστοποίηση ECDL μπορούν να διεξαχθούν στο MS Office 2016 ή 2013 ή 2010, καθώς και στα Windows 7 ή 8 ή 10.

Βασικό Επίπεδο Γνώσης MS Office 2016-2010

Το ECDL Profile βασικού επιπέδου αποτελεί αναγνωρισμένη πιστοποίηση βασικών γνώσεων χειρισμού Η/Υ. Για την απόκτησή του, ο κάθε υποψήφιος καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία τις 3 βασικές ή τις 5 ή 6 πλήρεις ενότητες, οι οποίες αφορούν σε απλές, καθημερινές εργασίες που θα κληθεί να εκτελέσει σε ένα σύγχρονο περιβάλλον γραφείου, συντάσσοντας και επεξεργάζοντας αρχεία κειμένου, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά φύλλα για υπολογισμούς, αξιοποιώντας σωστά το διαδίκτυο και οργανώνοντας την εταιρική, ηλεκτρονική αλληλογραφία. Επιπλέον, ο σπουδαστής μαθαίνει να προετοιμάζει ελκυστικές παρουσιάσεις, να χρησιμοποιεί απλές βάσεις δεδομένων και να χειρίζεται το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή (Windows) αποδοτικά.

MS Office 2016 Προχωρημένου Επιπέδου

Το ECDL Profile προχωρημένου επιπέδου αποτελεί μια αναγνωρισμένη πιστοποίηση προχωρημένων γνώσεων στο MS Office 2016. Για την απόκτηση του, κάθε υποψήφιος καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία τις 4 ενότητες επεξεργασίας αρχείων κειμένου, διαχείρισης υπολογιστικών φύλλων, δημιουργίας παρουσιάσεων και χειρισμού βάσεων δεδομένων, αξιοποιώντας, ωστόσο, τις προχωρημένες λειτουργίες και δυνατότητες που αυτές παρέχουν σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό, εργασιακό περιβάλλον. Έτσι, ο κάτοχος της πιστοποίησης αποδεικνύει στην πράξη την προστιθέμενη αξία που είναι σε θέση να προσφέρει στον εργοδότη του, διασφαλίζοντας τη θέση εργασίας του και αποκτώντας καλύτερες μελλοντικές, επαγγελματικές προοπτικές.

Επιλογές Παρακολούθησης Ενοτήτων ECDL

Στα κέντρα μας παρέχεται δυνατότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις 3, 5 ή 6 ενότητες για το πιστοποιητικό ECDL βασικού επιπέδου ή και στις 4 ενότητες προχωρημένου επιπέδου.

Επιλογές ECDL βασικού επιπέδου:

3 Ενότητες για τον ΑΣΕΠ

 • MS Word 2016 ή  2013 ή 2010
 • MS Excel 2016 ή  2013 ή 2010
 • Internet Explorer & MS Outlook 2016 ή  2013 ή 2010

5 Ενότητες για ΑΣΕΠ & Ιδιωτικό Τομέα

 • MS Word 2016 ή 2013 ή 2010
 • MS Excel 2016 ή  2013 ή 2010
 • Internet Explorer & MS Outlook 2016 ή  2013 ή 2010
 • MS PowerPoint 2016 ή 2013 ή 2010
 • MS Access 2016 ή 2013 ή 2010

6 Ενότητες για Ιδιωτικό Τομέα

 • MS Word 2016 ή 2013 ή 2010
 • MS Excel 2016 ή  2013 ή 2010
 • Internet Explorer & MS Outlook 2016 ή  2013 ή 2010
 • MS PowerPoint 2016 ή 2013 ή 2010
 • MS Access 2016 ή 2013 ή 2010
 • Windows 2016 ή 2013 ή 2010

Επίσης, στα κέντρα μας παρέχεται δυνατότητα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις 4 ενότητες σε προχωρημένο επίπεδο (Advanced).

4 Ενότητες Προχωρημένου Επιπέδου

 • MS Word 2016 Advanced | MS Word 2013 Advanced | MS Word 2010 Advanced 
 • MS Excel 2016 Advanced | MS Excel 2013 Advanced | MS Excel 2010 Advanced 
 • MS PowerPoint 2016 Advanced | MS PowerPoint 2013 Advanced | MS PowerPoint 2010 Advanced 
 • MS Access 2016 Advanced | MS Access 2013 Advanced | MS Access 2010 Advanced 

Επιλογές Χρονοδιαγράμματος

Μπορείς να παρακολουθήσεις τις ενότητες ECDL με εντατικό ή ακαδημαϊκό ρυθμό παρακολούθησης, κάνοντας μια επιλογή από τις παρακάτω:

Επιλογές για ECDL βασικού επιπέδου 3 ενοτήτων:

Επιλογή Ι: 30 Ώρες (Ταχύρρυθμη)

 • Σε 10 ημέρες, με 4 ώρες/συνάντηση (Καθημερινά)
 • Σε 11 ημέρες, με 4 ώρες/συνάντηση (3 φορές/εβδομάδα)
 • Σε 5 εβδομάδες, με 2 ώρες/συνάντηση (3 φορές/εβδομάδα)

Επιλογή ΙΙ: 60 Ώρες (Ακαδημαϊκή)

 • Σε 3 εβδομάδες, με  20ωρο εβδομαδιαίως, καθημερινά.
 • Σε 5 εβδομάδες, με  12ωρο εβδομαδιαίως, με 3 συναντήσεις/εβδομάδα.
 • Σε 2 ½ μήνες, με  6ωρο εβδομαδιαίως, με 2 συναντήσεις/εβδομάδα.

Επιλογές για ECDL βασικού επιπέδου 5 ενοτήτων:

Επιλογή Ι: 70 Ώρες (Ταχύρρυθμη)

 • Σε 3 ½ εβδομάδες, με 4ώρες/ημέρα (Καθημερινά)
 • Σε 2 μήνες, με 4ώρες/συνάντηση (3 φορές/εβδομάδα)
 • Σε 3 μήνες, με 2ώρες/συνάντηση (3 φορές/εβδομάδα)

Επιλογή ΙΙ: 100 Ώρες (Ακαδημαϊκή)

 • Σε 5 εβδομάδες, με 20ωρο εβδομαδιαίως, καθημερινά.
 • Σε 9 εβδομάδες, με 12ωρο εβδομαδιαίως, με 3 συναντήσεις των 4 ωρών.
 • Σε 3 μήνες, με 6ωρο εβδομαδιαίως, με 3 συναντήσεις των 2 ωρών.

Επιλογές για ECDL βασικού επιπέδου 6 ενοτήτων:

Επιλογή Ι: 60 Ώρες (Ταχύρρυθμη)

 • Σε 1 μήνα, με 4ώρες/ημέρα (Καθημερινά)
 • Σε 1 ½ μήνα, με 4ώρες/φορά (3 φορές/ εβδομάδα)
 • Σε 2 ½- 3 μήνες, με 2-4ώρες/φορά (3-2 φορές/ εβδομάδα)

Επιλογή ΙΙ: 120 Ώρες (Ακαδημαϊκή) 

 • Σε 8 εβδομάδες, με 20ωρο εβδομαδιαίως, Καθημερινά.
 • Σε 3 μήνες, με 12ωρο εβδομαδιαίως, με 3 συναντήσεις των 4 ωρών.
 • Σε 5-6 μήνες, με 6-8ωρο εβδομαδιαίως, με 3-4 φορές.

Επιλογές για ECDL προχωρημένου επιπέδου 4 ενοτήτων:

Επιλογή Ι - Advanced: 80 Ώρες (Ταχύρρυθμη)

 • Σε 1 μήνα, με 4ώρες/ημέρα (Καθημερινά)
 • Σε 1 ½ μήνα, με 4ώρες/συνάντηση (3 συναντήσεις/εβδομάδα)
 • Σε 2 ½- 3 μήνες, με 2-4ώρες/συνάντηση (3-2 συναντήσεις/εβδομάδα)

Επιλογή ΙΙ - Advanced: 120 Ώρες (Ακαδημαϊκή)

 • Σε 8 εβδομάδες, με  20ωρο εβδομαδιαίως, Καθημερινά.
 • Σε 3 μήνες, με 12ωρο εβδομαδιαίως, με 3 συναντήσεις των 4 ωρών.
 • Σε 5-6 μήνες, με 6-8ωρο εβδομαδιαίως, με 3-4 συναντήσεις.

–Εσύ θα μείνεις πίσω στην τεχνολογία;... Διαφοροποιήσου τώρα! Mπορείς!

Από 1η Οκτωβρίου του 2015, η ECDL αναβάθμισε το εξεταστικό της σύστημα από MS Office 2010 σε MS Office 2013. Πρώτοι και εμείς στην Ελλάδα αναβαθμίσαμε το εξεταστικό και το εκπαιδευτικό μας σύστημα ως όμιλος με επίσημα κέντρα πιστοποίησης για την επιτυχή διεξαγωγή εξετάσεων ECDL και σε MS Office 2013.

Η επιλογή μας αυτή οφείλεται στην επιδίωξή μας να παρέχουμε τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποιημένων γνώσεων στην τελευταία εξεταζόμενη έκδοση του ΜS Office 2013, προσφέροντας, ωστόσο, δυνατότητα πιστοποίησης και σε προγενέστερη έκδοση.

Σημείωση: Στο πιστοποιητικό ECDL αναγράφεται η έκδοση του MS Office καθώς και το Syllabus της Εξέτασης.

MS Office 2016 Vs MS Office 2013

Το MS Office 2016 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών γραφείου της Microsoft η οποία υιοθετείται σταδιακά από την πλειονότητα του επαγγελματικού κόσμου. Ανεξαρτήτως κλάδου και ειδικότητας, η αύξηση της παραγωγικότητας που παρέχεται με τις βελτιωμένες δυνατότητες και εντολές, η υποστήριξη μεγαλύτερου όγκου δεδομένων σε σύγκριση με το MS Office 2013 και το σύγχρονο και λειτουργικό interface δικαιολογούν την ευρεία αποδοχή του από κάθε μεγάλη, μεσαία ή και μικρή επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Βήμα 2: Διαλέγεις ώρες

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το ωράριο παρακολούθησης που σε εξυπηρετεί και να το αλλάξεις, εφόσον προκύψει ανάγκη κατά τη διάρκεια του χρονοδιαγράμματός σου, προκειμένου να μπορέσεις να ολοκληρώσεις την ύλη των μαθημάτων επιτυχώς. 

Πρωινό Τμήμα

10:00 έως 11:50

Δεκατιανό Τμήμα

12:00 έως 13:50

Μεσημεριανό

15:00 έως 16:50

Απογευματινό

17:00 έως 18:50

Βραδινό Τμήμα

19:00 έως 20:50

*Παρέχεται δυνατότητα αναπλήρωσης ωρών κατόπιν συνεννόησης.

Βήμα 1: Διαλέγεις ημέρες

Διαλέγεις τις ημέρες που σε εξυπηρετούν, έχοντας τη δυνατότητα να αλλάξεις τις ημέρες παρακολούθησης ακόμα και ανά εβδομάδα.

Παρακολουθείς: Όσο τακτικά θέλεις – με χρονοδιάγραμμα - 2 φορές, 3 φορές ή 5 φορές  (ή και συνδυαστικά).

Καθημερινά, από 10:00 έως 21:00

Διάλεξε τις ημέρες που σε εξυπηρετούν για την παρακολούθηση των μαθημάτων σου!

 •     Δευτέρα
 •     Τρίτη
 •     Τετάρτη
 •     Πέμπτη
 •     Παρασκευή

Σάββατο-Κυριακή & Επίσημες Αργίες

Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση κατά τις ημέρες που δε διεξάγουμε μαθήματα, από τον Υπολογιστή σου.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 2109761101.

Για περισσότερα από 17 έτη καλύπτουμε τις ανάγκες εξέτασης ECDL  μέσω των 3 ιδιόκτητων, εξεταστικών κέντρων που διαθέτουμε στο λεκανοπέδιο Αθηνών, πραγματοποιώντας 3 εξετάσεις κάθε εβδομάδα. Ο εκπαιδευτικός μας όμιλος είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που διαθέτει 3 ιδιόκτητα, πιστοποιημένα εκπαιδευτικά ΚΔΒΜ1 και επίσημα εξεταστικά κέντρα ECDL, με σημεία κάλυψης σε Αθήνα, Δάφνη και Μαρούσι. 

 • Από το 1984 διδάσκουμε μόνο Πληροφορική.
 • Από το 2001 διεξάγουμε εξετάσεις ECDL, ταυτόχρονα με την έναρξη δραστηριοποίησης του φορέα του ECDL.

Αποτελέσματα Εξετάσεων ECDL στα Επίσημα Εξεταστικά Κέντρα ECDL του ομίλου μας

Επειδή το "Όπου ακούς πολλά κεράσια, βάστα και μικρό καλάθι”, σε εμάς δεν ισχύει, 

 

...σε παραπέμπουμε στο επίσημο σύστημα διαχείρισης των εξετάσεων των εξεταστικών μας κέντρων, για να δεις τα πραγματικά αποτελέσματα.

Μπορείς να απευθυνθείς στην κα. Βασιλοπούλου μέσω προσωπικής συνάντησης για τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα εξετάσεων. Κάλεσέ μας στο 2103803806 2109761101 2108026216 για να καθορίσεις ημέρα και ώρα συνάντησης.

Επίσημα Εξεταστικά Κέντρα ECDL

Στον όμιλο FACEtoFACE® λειτουργούν 3 επισήμως αδειοδοτημένα κέντρα εξετάσεων για την πιστοποίηση του ECDL στο λεκανοπέδιο, εξυπηρετώντας τους σπουδαστές μας από το κέντρο της Αθήνας, το Νότιο και το Βόρειο Τομέα. Παρατίθενται τα 3 εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα, Δάφνη και Μαρούσι.

Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας F2F®

Πλατεία Κάνιγγος 13 

150m από την Ομόνοια

2103803806 

Πάτησε εδώ για οδηγίες μετάβασης.

Αριθμός Αδείας

2818

Εξεταστικό κέντρο Δάφνης F2F®

Πλατεία Καλογήρων

10m από το μετρό

2109761101

Πάτησε εδώ για οδηγίες μετάβασης.

Αριθμός Αδείας

194

Εξεταστικό κέντρο Αμαρουσίου F2F®

Πεζόδρομος Δήμητρος 3

50m από τον ηλεκτρικό

2108026216

Πάτησε εδώ για οδηγίες μετάβασης.

Αριθμός Αδείας

1902

Tο Πιστοποιητικό ECDL ισχύει εφ' όρου ζωής!

Για Εκπαίδευση Ενοτήτων ECDL διαλέγεις αποκλειστικά FACEtoFACE

Στον όμιλο FACEtoFACE® διδάσκουμε από το 1984 με σύστημα και με στόχο τον κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. Η διασφάλιση των σπουδαστών επιτυγχάνεται, αφενός, με τη μορφή διδασκαλίας που ακολουθείται, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο οργανώνεται η διδασκαλία και αφομοιώνεται η ύλη, αφετέρου, με την  εξατομίκευσή της για τον κάθε εκπαιδευόμενο.
H εκπαιδευτική και εξεταστική μας εμπειρία από το 2001 αποκλειστικά στο ECDL εγγυάται την επιτυχία σου. Οι καθηγητές του ομίλου FACEtoFACE®  είναι πιστοποιημένοι και ειδικευμένοι, ώστε να σε καθοδηγούν με στόχο την απόκτηση γνώσεων επαγγελματικού επιπέδου, πληρώντας τις πιο αυστηρές, διεθνείς προδιαγραφές κατά ECDL.

Είμαστε ο μεγαλύτερος ιδιόκτητος εκπαιδευτικός φορέας πληροφορικής στην Ελλάδα με 3 Πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα ECDL, ο οποίος διενεργεί εξετάσεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

"Τα κέντρα FACEtoFACE® είναι Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 1 από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων."

19 Λόγοι Επιλογής ECDL στη FACEtoFACE®

1) Από το 1984 εκπαιδεύουμε:

 Οργανωμένα,προγραμματισμένα και σοβαρά.

2) Διδάσκουμε μόνο Πληροφορική:

Μεθοδικά Υπεύθυνα και με …σύστημα!!

3) Από το 2001 τα FACEtoFACE είναι:

Πιστοποιημένα Εξεταστικά κέντρα ECDL.

4) Εξετάσεις ECDL:

3 Φορές κάθε εβδομάδα.

5) Σύστημα Διδασκαλίας:

 Καινοτόμο, με βάση τη νοοτροπία των Εξετάσεων E.C.D.L.

6) Επαναλήψεις:

Συχνές για κατανόηση των εντολών.

7) Test Demo Προετοιμασίας:

Απεριόριστα Test In-Ates

8) Ποσοτικά και Ποιοτικά

για να είσαι 100% προετοιμασμένος.

9) Μελέτη και Πρακτική:

Κάλυψη της ύλης χωρίς μελέτη στο σπίτι, όταν το επιθυμείς.

10) Προσωπικό δελτίο:

Συνεχής παρακολούθηση προόδου.

11) Χρονοδιάγραμμα:

 Σύμφωνα με την ημερομηνία ολοκλήρωσης που θέλεις.

12) Στις ανάγκες της Πιστοποίησης:

Προγραμματισμένο και μεθοδικό μάθημα.

13) Φιλικά Δίδακτρα:

Για Φοιτητές, ανέργους, εργαζόμενους και επαγγελματίες.

14) Καθηγητές Πληροφορικής:

Πιστοποιημένοι, Πτυχιούχοι Καθηγητές με εμπειρία.

15) Ευέλικτο ωράριο: 

Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον ελεύθερο χρόνο σου.

16) Σε περίπτωση απουσίας:

Αναπλήρωση μαθήματος.

17) Άμεση Έναρξη:

Προκαθορισμένες ενάρξεις κάθε εβδομάδα.

18) eBook:

Διαθέτουμε ebook σε όλα τα επίπεδα σπουδών.

19) Eργαστήρια πληροφορικής:

Διαθέτουμε υπερσύγχρονα Labs.

Παροχές FACEtoFACE®

Τα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα του ομίλου μας προβλέπουν μια σειρά από ειδικές παροχές για τους σπουδαστές που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται για τις εκπαιδευτικές και εξεταστικές τους ανάγκες, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού κύκλου της επιλογής τους. Με τη μέθοδο FACEtoFACE®, μαθαίνεις:

Γρήγορα

...καθώς συντομεύει το χρόνο εκπαίδευσης και πιστοποίησής σου!

Εξατομικευμένα

...διότι εστιάζει στις δικές σου εκπαιδευτικές ανάγκες.

Με Τεχνική

...παρακολουθώντας με καινοτόμο και με πρωτοποριακή, διδακτική τεχνική.

Με Μεταδοτικότητα

....αφομοιώνοντας τη διδασκόμενη ύλη αποτελεσματικά.

Αλλαγή Ζώνης

...με δυνατότητα μετάβασης σε άλλη ζώνη παρακολούθησης

Ακύρωση

..για μέχρι και το 10% των μαθημάτων σου

Αναπλήρωση

...για τα μαθήματα που χάνεις, χωρίς πρόσθετο κόστος.

Παύση Μαθημάτων

...από 1 εβδομάδα έως και 1 μήνα, χωρίς πρόσθετο κόστος.

Εξειδίκευση

...με περισσότερα από 32 χρόνια σε εφαρμογές Πληροφορικής και μόνο.

Πληρότητα Ύλης

....καλύπτοντας την ύλη μέσα από τις εισηγήσεις, τις ασκήσεις και τα projects.


Επιλέγεις Πιστοποιητικό ECDL και όχι "Τύπου ECDL", καθώς είναι:

 • Αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π
 • Αποδεκτό από τον Α.Σ.Ε.Π.
 • Αποδεκτό από τον Ιδιωτικό Τομέα. 
 • Αποδεκτό σε όλα τα Μεταπτυχιακά.
 • Αποδεκτό στο Εξωτερικό.
 • Και Ισχύει Εφ' Όρου Ζωής.

Ενάρξεις Μαθημάτων για E.C.D.L

Νέες ενάρξεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα.
 

Κάλεσέ μας καθημερινά από 10:00 έως 21:00 για να ενημερωθείς για τις νέες ενάρξεις μας.
 

2103803806    2109761101    2108026216

Προσωπική Συνάντηση "FACEtoFACE" για: Nα γνωρίσεις το Σύστημα Διδασκαλίας μας, να μιλήσεις με τους Καθηγητές μας & τη Διοίκηση, να δεις τους Οργανωμένους,Εκπαιδευτικούς μας χώρους, να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε, να εισακουστεί η άποψή σου, οι επιθυμίες σου και τα ενδιαφέροντά σου, να συγκεκριμενοποιήσουμε και να κατανοήσουμε τους στόχους σου, να συζητήσουμε τις ανάγκες σου, να προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις, να ενισχύσουμε τη συμμετοχή σου στη λήψη απόφασης ώστε να διαλέξεις τον προσφορότερο συνδυασμό Ποιότητας και Τιμής, αναπτύσσοντας μαζί τη στρατηγική μας στη Μάθηση και στην Πιστοποίηση.

​​Kαθημερινά από 10:00 έως 20:00, χωρίς ραντεβού, με τη Διοίκηση του κάθε Εκπαιδευτικού μας Κέντρου ή κατόπιν ραντεβού, για να μη χρειαστεί να περιμένεις στην υποδοχή.

 • Κλείσε τώρα ραντεβού μέσω email στο  ή
 • τηλεφωνώντας στα:

 

 

Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® 

Στη FACEtoFACE ασχολούμαστε με τις νέες τεχνολογίες επί 32 συναπτά έτη, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα απόκτησης γνώσεων και κατάρτισης υψηλού επιπέδου με επαγγελματικό αντίκρισμα γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Η ευχέρεια στη χρήση των Η/Υ για τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τα IT Skills αποτελούν επιτακτική ανάγκη της εποχής, διευρύνοντας το "ψηφιακό χάσμα" μεταξύ εκείνων που πρωτοπορούν και εκείνων που ακολουθούν. Επιλέγοντας FACEtoFACE, επιλέγεις να είσαι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, λαμβάνοντας τα εφόδια που χρειάζεσαι για το σκοπό αυτό. Δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς.

-Πώς Συγκρίνω & Επιλέγω;

Η έρευνα αγοράς είναι πάντα αναγκαία για να έχουμε εικόνα για το κόστος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχέση με την ποιότητά του.

 • Επειδή όμως στο χώρο των υπηρεσιών το αποτέλεσμα φαίνεται μετά την πληρωμή και τη χρήση, είναι πλέον αργά για να κρίνουμε εάν πραγματοποιήσαμε μια επιτυχή αγορά. Μέσα από το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στα πλαίσια του προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων της FACEtoFACE®, δίνουμε στους υποψήφιους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να πειστούν για την αξία των υπηρεσιών μας προτού να καταβάλλουν οποιοδήποτε ποσό ή να αναλάβουν οποιαδήποτε δέσμευση απέναντί μας.

Τι είναι το F2F Open Μάθημα;

 • Η εφαρμογή της δωρεάν υπηρεσίας F2F Open Μάθημα κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να γεφυρώσουμε το χάσμα προσδοκιών και τελικής αντίληψης που συχνά δημιουργείται από μια καλή παρουσίαση στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μοναδικός κριτής των υπηρεσιών μας είναι ο ίδιος ο σπουδαστής και αυτός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Δίνοντάς του τη δυνατότητα να βιώσει την εμπειρία FACEtoFACE®, είναι πλέον σε θέση να αποφασίσει με ορθολογικά κριτήρια για την εγγραφή του σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή όχι.

Ένας προβληματισμός που μπορεί να απασχολεί έναν υποψήφιο σπουδαστή είναι με τι κριτήρια να επιλέξει ανάμεσα σε ένα επώνυμο εκπαιδευτήριο ή στο φροντιστήριο της γειτονιάς.
 

-Αλήθεια, εσύ τι θα διάλεγες? Τον όμιλο FACEtoFACE ή Συνοικιακό απλό Φροντιστήριο?

Ο όμιλός μας είναι Ιδιόκτητος Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® από το 1984

 • Διαθέτουμε 3 ιδιόκτητα Εκπαιδευτήρια στην Αθήνα που σε διασφαλίζει σε επίπεδο πλήρης Αξιοπιστίας.
 • Ο όμιλός μας διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτικούς συνεργάτες με την ίδια εξειδίκευση σε κάθε εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο, που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται περιστασιακή συνεργασία με καθηγητή που συχνά εργάζεται και αλλού.
   
 • Από το 1984 και στα 3 FACEtoFACE Centers μας έχουμε ίδια εκπαιδευτική εμπειρία και σύστημα εκμάθησης οπουδήποτε και εάν απευθυνθείς μπορείς να παρατηρήσεις περιστασιακή διασφάλιση της ποιότητας σε εκπαιδευτικό προσωπικό και εγκαταστάσεις.
   
 • Είμαστε όλοι ίδιοι και όλοι διαφορετικοί, για αυτό ο όμιλός μας σου διασφαλίζει ότι Εσύ ορίζεις την Παρακολούθησή σου με τους δικούς σου ρυθμούς σε οποιοδήποτε κέντρο σε εξυπηρετεί και ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα με συνεννόηση, ενώ στο συνοικιακό φροντιστήριο έχεις περιορισμούς στο χρονοδιάγραμμα παρακολούθησης σύμφωνα με κοινό group και το προκαθορισμένο πρόγραμμα.

Τώρα, ξέρεις τι θα διαλέξεις!

 • Επιλέγοντας τον όμιλό μας, διασφαλίζεσαι πρώτα απ’ όλα πως αυτό που ψάχνεις εσύ το αναζητούν και άλλοι σε κάποια άλλη περιοχή. Άρα, η επιλογή δεν είναι τυχαία, όπως τυχαία δεν είναι ούτε και η εξειδίκευση στο αντικείμενο της επιλογής σου. Προτιμώντας έναν εκπαιδευτικό όμιλο με πολλά ιδιόκτητα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα υπό την ίδια ομπρέλα διοίκησης, ξέρεις πως ο τρόπος λειτουργίας είναι προκαθορισμένος και το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών παρέχεται σε όλα τα εκπαιδευτήρια μας.

Εκπαιδευτικά και Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE®

 • Στην FACEtoFACE - Αθήνας 2103803806
   
 • Στην FACEtoFACE - Δάφνης 2109761101
   
 • Στην FACEtoFACE - Αμαρουσίου 2108026216

Η Διοίκηση θέτει τους Εκπαιδευτικούς στόχους και το πλαίσιο δράσης, παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας και εκπαιδευτικού αντικειμένου.

Εξειδίκευση

Εξειδίκευση στη FACEtoFACE®

 • Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας σήμερα είναι τέτοιες που επιτρέπουν στα στελέχη με μεγάλη εξειδίκευση να παραμένουν μάχιμα επαγγελματικά. Τα επαγγέλματα αλλάζουν και οι τρόποι άσκησης των καθηκόντων επαναπροσδιορίζονται σε έναν κόσμο που οι νέες τεχνολογίες διεισδύουν σε κάθε πεδίο κοινωνικής και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η δουλειά του γραφίστα δείχνει να μεταφέρεται σε μεγάλο βαθμό στο WEB, τα μέσα που έχει ο αρχιτέκτονας για τη δουλειά του απαιτούν γνώσεις σχεδίασης μέσω Η/Υ, ενώ το μέλλον προσδιορίζεται στο 3D Printing. Η απαιτούμενη εξειδίκευση είναι πλέον πιο απαραίτητη από ποτέ, με τους σωστούς επαγγελματίες να επιδιώκουν να εμβαθύνουν στο αντικείμενο της δουλειάς τους για την παραμονή στην αγορά εργασίας ή στην επιδίωξη ανεύρεσης μιας περισσότερο ποιοτικής θέσης εργασίας.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος FACEtoFACE®, με περισσότερα από 30 έτη αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στα λογισμικά τελευταίας γενιάς και τις απαιτήσεις της αγοράς σε ειδικότητες αιχμής, μπορεί να σου παράσχει την εξειδίκευση που χρειάζεσαι.

Εξέλιξη


Εξέλιξη στο Ίδιο Αντικείμενο

 • Αποκτώντας τα εφόδια που απαιτούνται για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς και του κλάδου μας, είμαστε σε θέση να εξελισσόμαστε διαρκώς στο αντικείμενο της εργασίας μας. Παρακολουθώντας εκπαιδευτικά αντικείμενα μέσα από ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένης διδασκαλίας σε WEB, CAD, DTP, ERP ή Office μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να κάνουμε το επόμενο βήμα στην καριέρα μας.
 • Η  αριστεία αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία και την καινοτομία, που οδηγεί στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη κάθε οργανωμένης κοινωνίας.

Αριστεία

Αριστεία & Όφελος

 • Εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής δυνατότητας των σπουδαστών μας, τα Εκπαιδευτήριά μας προσφέρουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα υποτροφιών, το οποίο στοχεύει στη μείωση του κόστους παρακολούθησης για κάθε επόμενη ειδικότητα ή για κάθε επόμενο εκπαιδευτικό αντικείμενο της επιλογής τους. Το πρόγραμμα αποτελεί μια καινοτομία στην Δια Βίου Μάθηση και Επαγγελματική Εκπαίδευση, με γνώμονα την Αριστεία.
   
 • Η Αριστεία αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία και την καινοτομία, που οδηγεί στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη κάθε οργανωμένης κοινωνίας. Χωρίς την επιβράβευση  της αριστείας και την δημιουργία υγιών και θετικών κινήτρων για την αναζήτηση της αριστείας, από τον όμιλό μας  η κοινωνία παραμένει στάσιμη.
   
 • Το ποσοστό της ενίσχυσης είναι – 30% και θα απονέμεται με αξιοκρατικά κριτήρια.  Συνέπεια στην απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος παρακολούθησης του εκπαιδευτικού αντικειμένου της αρχικής τους επιλογής, την επίδοση αυτού ως προς το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις καθώς και στην εργασία την οποία θα παραδώσουν για αξιολόγηση η οποία θα πρέπει να αγγίζει την τελειότητα, που αρμόζει σε κάθε επαγγελματία. 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες  που καθιστούν ξεχωριστό τον όμιλό μας

 • Το ήρεμο, ευχάριστο, φιλικό και συνεργατικό κλίμα που επικρατεί στα Εκπαιδευτήριά μας, ο σεβασμός κάθε σπουδαστή ως μοναδικού όντος, η άρτια επιστημονική κατάρτιση των εκπαιδευτικών, η σταθερή μας στάση και επιμονή σε κανόνες κοινά αποδεκτούς,  η τήρηση των κανόνων δημοκρατικής συμπεριφοράς, η ιδιαίτερη φροντίδα για την ασφάλεια των εκπαιδευόμενων, η υιοθέτηση σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και η πολύπλευρη υποστήριξη των εκπαιδευομένων, παρέχουν όλα τα εχέγγυα για μια συντονισμένη και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση,  που θα βοηθήσει όλους τους εκπαιδευόμενους να «χτίσουν» τις δεξιότητες που απαιτούν οι δυναμικές συνθήκες του 21ου αιώνα.

Στα FACEtoFACE ® Εκπαιδευτήριά μας επιδιώκουμε η εκπαιδευτική εμπειρία των σπουδαστών μας να είναι ισοδύναμης λειτουργικότητας με αυτή του κοινωνικού τους περιβάλλοντος. Γι΄ αυτό αξιοποιούμε  εκπαιδευτικά κάθε σύγχρονο εργαλείο των ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών) προκειμένου να προετοιμάσουμε τους πολίτες του σήμερα  και να τους θωρακίσουμε με δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Από το 1984

Εμπνευσμένοι από τον τρόπο διδασκαλίας των εκπαιδευτικών μας κέντρων που εφαρμόζουμε από το 1984, βασιζόμενοι στην προσαρμοσμένη/εξατομικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με τις ανάγκες, την ηλικία και τους στόχους του κάθε σπουδαστή, καθιερώθηκε ως σύστημα διδασκαλίας το FACEtoFACE® δηλαδή σύστημα εκμάθησης "πρόσωπο με πρόσωπο".

 • Έτσι, το 2010 στηριζόμενοι στον τρόπο διδασκαλίας μας πήραμε την απόφαση να μετονομάσουμε τα Εκπαιδευτικά μας κέντρα από System σε FACEtoFACE®.

Μαζί με την αλλαγή του ονόματος μας, έγινε και η μεταφορά της έδρας μας από τα ιδιόκτητα κτίρια στην οδό Ηλιουπόλεως 108 και Ίμβρου στη Δάφνη, σε ένα καινούριο και μοντέρνο χώρο στην οδό Αβέρωφ 48, ακριβώς πάνω από το σταθμό του μετρό της Δάφνης (έξοδος Παπαναστασίου). Η τοποθεσία των νέων μας εγκαταστάσεων προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο, ακόμα και για σπουδαστές από άλλα προάστια της Αθήνας που ενδεχομένως χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (τρένο, μετρό, λεωφορείο). Αυτά τα δεδομένα μας ωθούν στην εξέλιξη των Κέντρων μας και των μεθόδων διδασκαλίας μας.

Η πείρα μας

 • Τα φημισμένα και Πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας στο χώρο της Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης Εκπαιδευτικά μας Κέντρα FACEtoFACE®, κατέκτησαν την εκπαιδευτική αγορά από το 1984, μέσα από μια Υπεύθυνη, Συστηματική και Ποιοτική Εκπαιδευτική Πορεία. Παρέχοντας Οργανωμένα, Προγραμματισμένα αλλά και με Σύστημα όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Προσφέροντας επαγγελματική εκπαίδευση με καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας, παρέχουν στον σπουδαστή (εκπαιδευόμενο) τα εφόδια, τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του και να αλλάξει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες.

Για εμάς…

 • Η δημιουργία στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας στον χώρο της Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης αλλά και η διαμόρφωση των εκπαιδευομένων με Αυτοπεποίθηση και Επαγγελματική Συνείδηση.Εγγύηση στην εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια είναι το Καινοτόμο Σύστημα Διδασκαλίας αλλά και το καταξιωμένο διδακτικό επιτελείο των Εκπαιδευτικών μας Κέντρων, οι προσεκτικά επιλεγμένες διεθνείς μας συνεργασίες Authorized Traning Center Autodesk, McNeel Europe, ATC, η στενή σύνδεση της διδασκαλίας με τις ανάγκες της πραγματικής αγοράς και κυρίως το Εκπαιδευτικό πάθος που δημιούργησε τα Εκπαιδευτικά Κέντρα και εξακολουθούν να αποτελούν την κινητήρια δύναμη όλων των δραστηριοτήτων μας.

Τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα

 • Απολαύστε τη μάθηση, επιλέγοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών της επιλογής σας το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.

Η Φιλοσοφία μας

 • Σωστή οργάνωση σπουδών, άριστο επιτελείο καθηγητών, διδασκαλία σε ομοιογενή τμήματα με το Καινοτόμο Σύστημα διδασκαλίας FACEtoFACE®, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σωστές τιμές, φιλικό περιβάλλον και άψογη υποστήριξη. Η μέθοδός μας στηρίζεται στην αντιμετώπιση κάθε σπουδαστή με τρόπο ξεχωριστό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ικανότητές του. Επενδύσαμε και εξακολουθούμε να επενδύουμε στον Άνθρωπο “ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ”, με ειλικρίνεια, σεβασμό προς αυτόν,προσφέροντάς του Επαγγελματική Εκπαίδευση με Καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας και Επίκεντρο την Φυσική Παρουσία Πτυχιούχων Καθηγητών /τριών, ώστε να εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους με γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και απαιτούμενα εφόδια, μέσω των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων μας, για καλύτερες προοπτικές απασχόλησης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες δυνατότητες εναρμόνισης της επαγγελματικής του ζωής. Μας εμπιστεύονται οι σπουδαστές μας την επαγγελματική τους εκπαίδευση, γι' αυτό και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό, σεβόμενοι τους σπουδαστές μας που μας επέλεξαν.

Στα Εκπαιδευτικά μας Κέντρα, εργαζόμαστε με στόχο πάντα την ποιότητα φροντίζοντας να δικαιώνουμε την επιλογή των σπουδαστών μας.

Όλη η φιλοσοφία μας σε τρεις μόνο λέξεις “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”, “ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ” και "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ".

 

www.facetoface.gr