Θέλω να γίνω... ( Diplomas )

Άλλαξε κατάσταση:

κάνε «επαγγελματική στροφή» στα «θέλω σου».

  • Απόκτησε Ολοκληρωμένες Δεξιότητες με Diplomas και με Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις, επιλέγοντας σύγχρονες ειδικότητες από την 32χρονη εκπαιδευτική εμπειρία του ομίλου FACEtoFACE®.

 

Πιστοποιημένες Ειδικότητες

Διάλεξε το επαγγελματικό αντικείμενο στο οποίο θέλεις να ειδικευτείς, απόκτησε Γνώσεις, Δεξιότητες και Ικανότητες με την εκπαιδευτική μέθοδο FACEtoFACE® και πιστοποίησε τις γνώσεις σου. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευσή σου, τα προβλεπόμενα project και τις εξετάσεις επιτυχώς, θα έχεις προετοιμαστεί επαρκώς για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας στο επάγγελμα που σου αρέσει. Η λίστα ειδικοτήτων έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων σε υπαλληλικό προσωπικό με συγκεκριμένα προσόντα και τα εκπαιδευτικά αντικείμενα πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Web Diplomas

Στις ειδικότητες Web παρέχεται δυνατότητα εξειδίκευσης στα αντικείμενα των banner διαφήμισης, στη διαχείριση περιεχομένου ιστοτόπων, στη σύνταξη κώδικα για Front-End, στα web animation και στην online διαφήμιση.

CAD Diplomas με Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις

Οι ειδικότητες CAD παρέχουν δυνατότητα εξειδίκευσης στα αντικείμενα σχεδίασης Building Information Modeling, στη σχεδίαση κοσμήματος, στο Computer Aided Design και στα μηχανολογικά/ηλεκτρολογικά.

Επίλεξε το συνδυασμό των εκπαιδευτικών courses με γνώμονα τις σπουδές σου και διαφοροποιήσου από τον ανταγωνισμό.

Office Diplomas

Στις ειδικότητες Office επιλέγεις εξειδίκευση στα αντικείμενα της γραμματειακής υποστήριξης, της λειτουργίας μηχανογραφημένου λογιστηρίου, της διοικητικής υποστήριξης, της στενογραφίας και σε άλλα συναφή αντικείμενα.

Λίστα Office Diplomas, Click Εδώ

Γραμματέας Διεύθυνσης

Στενογράφος

Δακτυλογράφος

 

DTP Diplomas

Οι ειδικότητες DTP παρέχουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης στα αντικείμενα γραφιστικής, animation, video specialist ή σε προγράμματα ως post producer.

Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού ενημέρωσης.

Η Σωστή Επιλογή ξεκινάει από την Αναλυτική Ενημέρωση!

Αθήνα: Πλατεία Κάνιγγος 2103803806   Δάφνη: Πλατεία Kαλογήρων 2109761101   Μαρούσι: Πεζόδρομος 2108026216 

Diplomas

Στροφή Καριέρας

 

Τι κάνεις όταν το περιβάλλον γύρω σου εξελίσσεται με φρενήρεις ρυθμούς, οι ανάγκες της αγοράς εργασίας μεταβάλλονται διαρκώς και προσπαθείς να ισορροπήσεις σε έναν κόσμο που αλλάζει; Πάρε τα εφόδια και την κατάλληλη υποστήριξη και κάνε στροφή στην καριέρα σου, πραγματοποιώντας τη σωστή επιλογή μέσα από πληθώρα ειδικοτήτων αιχμής, με άμεση διασύνδεση με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Κάνε τη μετάβαση που επιζητάς, επιλέγοντας FACEtoFACE®. 

 

  • ​​Επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου.
  • Συνέχισε τη σταδιοδρομία σου από εκεί που την άφησες.
  • Αξιοποίησε τις δεξιότητές σου στις νέες συνθήκες.

 

 

Μείνε Απασχολήσιμος

 

  • Μην εφησυχάζεσαι ποτέ με την τρέχουσα απασχόλησή σου.
  • Προσπάθησε να εξελίσσεσαι διαρκώς στην  ειδικότητά σου.
  • Μάθε πώς να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
  • Εξελίξου ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.
  • Γίνε ξανά ανταγωνίσιμος και αναγκαίος για τον επόμενο εργοδότη σου.
  • Μάθε πώς να παραμένεις απασχολήσιμος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, Click Εδώ

"Ό,τι δεν κινείται, χάνεται". Οι ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο εργασίας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για χάσιμο χρόνου. Η επιμονή στο αντικείμενο των σπουδών, όσο ανθρώπινη και κατανοητή και εάν είναι, συχνά, δε σου επιτρέπει να δεις το μέλλον σου με την απαιτούμενη διαύγεια. Δίχως να μηδενίζεται τίποτα από το ακαδημαϊκό και από το επαγγελματικό σου υπόβαθρο, από τις αξίες και από τη σταδιοδρομία σου, η στροφή στην καριέρα σου απαιτεί νέες δεξιότητες και έξυπνες τακτικές, ώστε η μετάβαση να πραγματοποιηθεί με τρόπο ασφαλή, επιτρέποντάς σου να παραμείνεις μάχιμος επαγγελματίας. Άλλωστε, δεν είναι η εργασία μας αυτή που μας διασφαλίζει την παραμονή μας στην αγορά εργασίας, αλλά η ελκυστικότητά μας για πρόσληψη διαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τις εξελίξεις, εξελίσσεσαι και εσύ, ακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς.


Μέσα από τα εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης της FACEtoFACE® και την εμπειρία των στελεχών μας, μπορείς να λάβεις την απαιτούμενη συμβουλευτική πάνω στο, ομολογουμένως, απαιτητικό κομμάτι του επαγγελματικού προσανατολισμού. Η αποτύπωση της στροφής της καριέρας στο βιογραφικό σου θα πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο και θα πρέπει να υπάρχει προθυμία για να κάνεις το επόμενο βήμα, ακόμα και αν αυτό απαιτεί κινητοποίηση σε επίπεδο εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να διατηρείς την αισιοδοξία σου και να πατάς γερά στα πόδια σου. Στα εκπαιδευτικά και εξεταστικά μας κέντρα, η σωστή και άρτια κατάρτιση των σπουδαστών μας αποτελεί μοναδικό μας μέλημα!