Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού ενημέρωσης.

Η Σωστή Επιλογή ξεκινάει από την Αναλυτική Ενημέρωση!

Αθήνα: Πλατεία Κάνιγγος 2103803806   Δάφνη: Πλατεία Kαλογήρων 2109761101   Μαρούσι: Πεζόδρομος 2108026216 

FACEtoFACE® Αθήνας

Πλατεία Κάνιγγος

Στο Κέντρο της Αθήνας

 • Κάνιγγος 13, στον 1ο όροφο
   
 • 2103803806

Στα Νότια Προάστια

 • Αβέρωφ 48, στον 1ο όροφο
   
 • 2109761101

 

 

FACEtoFACE® Δάφνης

Πλατεία Καλογήρων

FACEtoFACE® Αμαρουσίου

Πεζόδρομος Δήμητρος

Στα Βόρεια Προάστια

 • Δήμητρος 3, στον 1ο όροφο
           
 • 2108026216        

Κέντρα Δια Βίου Μάθησης 1 Πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Από το 1984+


Τα φημισμένα και Πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας στο χώρο της Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης  Εκπαιδευτικά μας Κέντρα FACEtoFACE®, κατακτούν την εκπαιδευτική αγορά από το 1984, μέσα από μια Υπεύθυνη, Συστηματική και Ποιοτική, Εκπαιδευτική Πορεία, παρέχοντας όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα Οργανωμένα, Προγραμματισμένα αλλά και με Σύστημα. Μέσα από την παροχή επαγγελματικής εκπαίδευσης με καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας, παρέχουν στο σπουδαστή (εκπαιδευόμενο) τα εφόδια, τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του και να διευρύνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες. 

Εμπνευσμένοι από τον τρόπο διδασκαλίας των εκπαιδευτικών μας κέντρων που εφαρμόζουμε από το 1984 και βασιζόμενοι στην προσαρμοσμένη/εξατομικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με τις ανάγκες, την ηλικία και τους στόχους του κάθε σπουδαστή, έχει καθιερωθεί στα κέντρα του ομίλου ως σύστημα διδασκαλίας το FACEtoFACE®, δηλαδή σύστημα εκμάθησης πρόσωπο με πρόσωπο.

 • Έτσι, το 2010, στηριζόμενοι στον τρόπο διδασκαλίας μας, πήραμε την απόφαση να μετονομάσουμε τα Εκπαιδευτικά μας κέντρα από System σε FACEtoFACE®.

Μαζί με την αλλαγή του ονόματος μας, έγινε και η μεταφορά της έδρας μας από τα ιδιόκτητα κτίρια στην οδό Ηλιουπόλεως 108 και Ίμβρου στη Δάφνη, σε ένα καινούριο και μοντέρνο χώρο στην οδό Αβέρωφ 48, ακριβώς πάνω από το σταθμό του μετρό της Δάφνης (έξοδος Παπαναστασίου).

Η τοποθεσία των νέων μας εγκαταστάσεων προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο, ακόμα και για σπουδαστές από άλλα προάστια της Αθήνας που ενδεχομένως χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (τρένο, μετρό, λεωφορείο).

 • Αυτά τα δεδομένα μας ωθούν στην εξέλιξη των Κέντρων μας και των μεθόδων διδασκαλίας μας.

 

Ο Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός μας όμιλος FACEtoFACE® πληροί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας ΔΒΜΘ σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, το Διδακτικό προσωπικό, τις εγκαταστάσεις και έχει αδειοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας ΔΒΜΘ και από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ως Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1. O Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® ξεκίνησε να λειτουργεί το 1984. Έκτοτε, έχει εκπαιδεύσει  και πιστοποιήσει αρκετές χιλιάδες σπουδαστών. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του επένδυσε και εξακολουθεί να επενδύει στον Άνθρωπο “ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ", τόσο στη φροντίδα του καθενός ξεχωριστά, όσο και στην καλύτερη ομάδα καθηγητών.

 


Τα κέντρα του εκπαιδευτικού μας ομίλου στο νομό Αττικής είναι προσβάσιμα από κεντρικούς σταθμούς του Μετρό / ΗΣΑΠ (Ομόνοια, Δάφνη, Μαρούσι) και συχνές γραμμές των οδικών συγκοινωνιών, ενώ η λειτουργία τους υπό ενιαία διεύθυνση παρέχει τη δυνατότητα συνεννόησης, όπου παραστεί ανάγκη εκ μέρους των σπουδαστών.
 

 

 


 

 

Ωράριο Λειτουργίας Ομίλου FACEtoFACE®

 


 • Ώρες Μαθημάτων και Ενημέρωσης : 10:00 έως 21:00

   
 • Ημέρες : Δευτέρα έως και Παρασκευή

   
 • e-mail:

Εξατομικευμένες οδηγίες μετάβασης

Μέσω της εφαρμογής Google Transit, μπορείς να έχεις τις δικές σου οδηγίες μετάβασης.

Πάτα εδώ

Γενικές οδηγίες μετάβασης

Μέσω του Metro - ΗΣΑΠ, μπορείς πολύ εύκολα να μεταβείς στα FACEtoFACE.

Πάτησε εδώ.

Κέντρο Αθήνας

Πάτα εδώ 

για να δεις το Εκπαιδευτήριό μας στην Αθήνα στο Χάρτη.

Στάση Μετρό: 100m από την στάση της Ομόνοιας, έξοδος Πανεπιστημίου

Νότια Προάστια

Πάτα εδώ 

για να δεις το Εκπαιδευτήριό μας στη Δάφνη στο Χάρτη.

Στάση Μετρό: 8m από την στάση της Δάφνης, έξοδος Παπαναστασίου.

Βόρεια Προάστια

Πάτα εδώ

για να δεις το Εκπαιδευτήριό μας στο Μαρούσι στο Χάρτη.

Στάση ΗΣΑΠ: 50m από την στάση Αμαρουσίου, έξοδος everest

Επικοινωνία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο FACEtoFACE®

Πλοηγήσου στο μενού και βρες απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα για τα εκπαιδευτικά και εξεταστικά μας κέντρα.

Είναι το κέντρο της Αθήνας ασφαλές;

 • Το εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στην Πλατεία Κάνιγγος, στην καρδιά των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και υπηρεσιών. Βρίσκεται σε ένα πολυσύχναστο, επαρκώς φωτισμένο και ασφαλές σημείο, κοντά σε σημεία εστίασης (καφέ, καταστήματα κλπ.)  και διαθέτει σύστημα καταγραφής για λόγους ασφαλείας.

Ποιο εκπαιδευτικό κέντρο είναι καλύτερο;

 • Η ανάπτυξη του ομίλου μας γίνεται με γνώμονα την επαρκή κάλυψη των σπουδαστών μας από κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου. Μέριμνά μας αποτελεί η στελέχωση των κέντρων μας με έμπειρο και ικανό προσωπικό και η παροχή των ίδιων υπηρεσιών με μοναδικό κριτήριο τη γεωγραφική κάλυψη και μόνο.

Πότε μπορώ να καλέσω στη γραμματεία για πληροφορίες;

 • Τα εκπαιδευτικά και εξεταστικά μας κέντρα είναι ανοιχτά στο κοινό από τις 10:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ. Δε λειτουργούμε με τη φιλοσοφία της γραμματείας, αλλά με εκπαιδευτικό σύμβουλο ο οποίος είναι πρόθυμος να κλείσει ραντεβού στα τηλέφωνα 2103803806 2109761101 2108026216 και να υποδεχτεί το κοινό σε κάποιο από τα κέντρα FACEtoFACE®.

Μπορώ να αλλάξω εκπαιδευτικό κέντρο από αυτό που ξεκίνησα;

 • Τα κέντρα του ομίλου μας είναι ιδιόκτητα, οπότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα έπειτα από σχετική συνεννόηση και με μια συμβολική χρέωση.

Υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης κοντά στα εκπαιδευτήρια;

 • Η επιλογή της τοποθεσίας των εκπαιδευτηρίων μας έχει γίνει με γνώμονα την ευκολία μετάβασης των σπουδαστών μας. Αν και βρίσκονται σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία, δεν είναι πάνω σε κεντρικούς, οδικούς άξονες. Λειτουργούν σε πεζοδρομημένα σημεία, γύρω από τα οποία υπάρχουν πολλά δημοτικά ή ιδιωτικά parking με χαμηλό κόστος, καθώς και συνοικιακοί δρόμοι στους οποίους η στάθμευση είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση, ιδίως κατά τις ώρες που τα καταστήματα δε λειτουργούν (εκτός εορταστικού ωραρίου).

Είναι τα εκπαιδευτήρια κοντά σε σταθμούς του μετρό;

 • Τα εκπαιδευτήριά μας βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από κεντρικούς σταθμούς των συγκοινωνιών. Το κέντρο FACEtoFACE® Δάφνης βρίσκεται πάνω στο σταθμό του μετρό της Δάφνης, το FACEtoFACE® του Αμαρουσίου δίπλα στο σταθμό του ΗΣΑΠ και το εκπαιδευτήριο της Αθήνας στην καρδιά των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης, με άμεση πρόσβαση από το σταθμό της Ομόνοιας.

​Πώς μπορώ να βρω τη διαδρομή για να έρθω σε κάποιο εκπαιδευτήριο;

 • Παραπέμπουμε σε σχετική εφαρμογή του Google Transit για να βρεις τη βέλτιση διαδρομή από τον τόπο εκκίνησης προς το εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο FACEtoFACE® της επιλογής σου.

​Τι γίνεται αν αργήσω σε κάποιο μάθημα 15 λεπτά;

 • Οι μετακινήσεις στην Αθήνα είναι πολλές φορές απρόβλεπτες, οπότε υπάρχει σχετική ευελιξία εκ μέρους του ομίλου μας σε τέτοιες περιπτώσεις.

​Υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης σε περίπτωση που χάσω κάποιο μάθημα;

 • Σε περίπτωση που χάσεις κάποιο μάθημα και εφόσον δικαιολογείται η απουσία από αυτό, υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης χωρίς κάποιο πρόσθετο κόστος. 

​Τι γίνεται σε περίπτωση που απεργούν οι συγκοινωνίες;

 • Σε αυτό το ενδεχόμενο και εφόσον είναι αδύνατη η πρόσβαση στο εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο της επιλογής σου, υπάρχει σχετική ευελιξία εκ μέρους της Διοίκησης του ομίλου. Σε περίπτωση εξέτασης, ωστόσο, θα πρέπει να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.

​Μένω στον Πειραιά. Υπάρχει πρόβλεψη επέκτασης σε αυτή την περιοχή;

 • Αν και στην παρούσα φάση εξυπηρετούμε επαρκώς τους σπουδαστές μας από το κέντρο της Αθήνας, τα βόρεια και τα νότια προάστια, είναι στις βλέψεις μας να εξυπηρετήσουμε και τους σπουδαστές μας για να έρθουν από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές με μελλοντική επέκταση στον Πειραιά. 

​Αν επιλέξω περισσότερα από ένα εκπαιδευτικά αντικείμενα, μπορεί να γίνει μια καλύτερη τιμή;

 • Πάντα προσπαθούμε να επιβραβεύουμε τους σπουδαστές που εμπιστεύονται τα εκπαιδευτήριά μας και συνεχίζουν την κατάρτισή τους στα εκπαιδευτικά αντικείμενα που χρειάζονται, παρέχοντας περισσότερα του ενός σε συμφέρουσα τιμή.

​Προσφέρετε μόνο προγράμματα Πληροφορικής;

 • Τα κέντρα FACEtoFACE® καλύπτουν τις ευρύτερες ανάγκες στο χώρο της Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης, προσφέροντας προγράμματα κατάρτισης σε λογισμικά μιας ευρείας γκάμας αναγκών του επαγγελματικού κόσμου. Επιπλέον, παρέχουμε επαγγελματικά σεμινάρια πάνω σε δεξιότητες τις οποίες είναι καλό να αναπτύσσουν οι σπουδαστές, παράλληλα με το κύριο εκπαιδευτικό αντικείμενο της επιλογής τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

​Υπάρχει δυνατότητα ένταξης ενός προτεινόμενου εκπαιδευτικού αντικειμένου;

 • Τα προγράμματα σπουδών μας φτιάχνονται σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Ωστόσο, παραμένουμε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις σπουδαστών και σε εξατομικευμένα προγράμματα, εφόσον ανακύψει μια τέτοια ανάγκη.

​Υπάρχει κάποια πιστοποίηση που να συνοδεύει την απόκτηση γνώσεων;

 • Όλα τα εκπαιδευτικά μας αντικείμενα οδηγούν σε εξετάσεις πιστοποίησης από επίσημους φορείς, αναγνωρισμένους στο χώρο τους διεθνώς, οι οποίες και πιστοποιούν ότι ο κάτοχός τους ξέρει να χειρίζεται το εν λόγω λογισμικό ή ότι έχει αφομοιώσει το εκπαιδευτικό αντικείμενο επιτυχώς. Ενδεικτικά αναφέρονται οι πιστοποίησης της Autodesk, Chaosgroup, McNeel και ΕΟΠΠΕΠ.

Είναι τα εξεταστικά σας κέντρα πιστοποιημένα;

 • Τα εξεταστικά μας κέντρα είναι επίσημα εξεταστικά κέντρα για τους φορείς στις εξετάσεις των οποίων συμμετέχουν. Ενδεικτικά, αναφέρουμε πως αριθμός αδείας για το εξεταστικό κέντρο ECDL Αθήνας είναι 2818, Δάφνης 194 και Αμαρουσίου 1902.

​Για τι χρονικό διάστημα ισχύει το πιστοποιητικό ECDL που έχω;

 • Το πιστοποιητικό του ECDL, σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, ισχύει ευ όρου ζωής. 

​Το μάθημα γίνεται με καθηγητή;

 • Στα εκπαιδευτικά μας κέντρα ακολουθούμε την εξατομικευμένη διδασκαλία, πάντα με την υποστήριξη του πιστοποιημένου καθηγητή. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα 2103803806 2109761101 2108026216

​Πότε γίνονται ενάρξεις νέων μαθημάτων;

 • Ενάρξεις νέων μαθημάτων γίνονται κάθε εβδομάδα. Μπορείς να περάσεις από το εκπαιδευτικό κέντρο της επιλογής σου για να συνεννοηθείς με τον εκπαιδευτικό μας σύμβουλο.

​Πώς μπορώ να κρίνω την εκπαιδευτική σας μέθοδο προτού γραφτώ σε κάποιο μάθημα;

 • Έχουμε προνοήσει για αυτό το ενδεχόμενο, προσφέροντας τη δυνατότητα σε υποψήφιους σπουδαστές να πραγματοποιήσουν ένα δωρεάν, δίωρο Open F2F Μάθημα, έπειτα από συνεννόηση με τον υπεύθυνο σπουδών.

​Είστε αναγνωρισμένοι από κάποιον φορέα;

 • Ο όμιλος FACEtoFACE® είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας και για τα 3 ιδιόκτητα εκπαιδευτικά και εξεταστικά του κέντρα, ικανοποιώντας τις προδιαγραφές που τίθενται επισήμως. 

​Μπορώ να κάνω μαθήματα πιστοποίησης από το σπίτι;

 • Ο όμιλός μας παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων σε μεμονωμένα λογισμικά/σεμινάρια ή προγράμματα ειδικοτήτων που οδηγούν σε πιστοποίηση από τον επίσημο φορέα που καθορίζει την ύλη, τις ασκήσεις και τα σχετικά projects (π.χ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Autodesk κα.)

​​Ποιος μπορεί να με συμβουλεύσει τι πρόγραμμα να παρακολουθήσω;

 • Ο όμιλός μας στελεχώνεται από έμπειρους και αξιόλογους, εκπαιδευτικούς συμβούλους. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού με την Πόπη Βασιλοπούλου, εκπαιδευτική σύμβουλο με περισσότερα από 32 έτη εμπειρίας στο χώρο, η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που χρειάζεσαι, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σου προφίλ.

​​Τι διακανονισμός πληρωμών μπορεί να γίνει;

 • Η πρώτη καταβολή πραγματοποιείται στο 2ο μάθημα και η δεύτερη έπειτα από σχετική συνεννόηση.