Καλέστε μας για να κλείσετε ένα ραντεβού ενημέρωσης.

Η Σωστή Επιλογή ξεκινάει από την Αναλυτική Ενημέρωση!

Αθήνα: Πλατεία Κάνιγγος 2103803806   Δάφνη: Πλατεία Kαλογήρων 2109761101   Μαρούσι: Πεζόδρομος 2108026216 

Αναγνωρισμένες Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις

 

Μέσα από αυστηρά επιλεγμένες συνεργασίες, σου παρέχουμε τη δυνατότητα εξέτασης σε κάποιο από τα 3 πιστοποιημένα εξεταστικά μας κέντρα στην Αττική για την πιστοποίηση των γνώσεων που αποκτάς στο εκπαιδευτικό κέντρο της επιλογής σου.

 

 • Με μακρόχρονη συνεργασία με την ECDL® στην πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού MS Office & Windows, με τη McNeel® για Rhino, Autodesk® για πολλά γνωστά προγράμματα CAD και Adobe® για δημοφιλή γραφιστικά προγράμματα, διασφαλίζουμε την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης. Όλα τα προγράμματα σεμιναριακού τύπου πιστοποιούνται μέσω ΕΟΠΠΕΠ®, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα πιστοποίησης για τα αντικείμενα που παρακολουθείς μέσω e-learning. 

 

Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός Όμιλος FACEtoFACE®

 

Διαθέτουμε #3 επίσημα εξεταστικά κέντρα σε Αθήνα, Δάφνη και Μαρούσι.

 

Διενεργούμε Επίσημες Εξετάσεις κάθε εβδομάδα.

 Rhino3D® - Autodesk® - Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π® - E.C.D.L® - CHAOSGROUP® - SOLIDWORKS® -ADOBE® 

Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας: 2103803806 | Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης: 2109761101 | Εξεταστικό Κέντρο Αμαρουσίου: 2108026216

 

Απόδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Παγκόσμια με τα Παγκόσμια Πιστοποιητικά

Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® 

Στη FACEtoFACE ασχολούμαστε με τις νέες τεχνολογίες επί 32 συναπτά έτη, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα απόκτησης γνώσεων και κατάρτισης υψηλού επιπέδου με επαγγελματικό αντίκρισμα γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά. Η ευχέρεια στη χρήση των Η/Υ για τα επαγγελματικά μας καθήκοντα και τα IT Skills αποτελούν επιτακτική ανάγκη της εποχής, διευρύνοντας το "ψηφιακό χάσμα" μεταξύ εκείνων που πρωτοπορούν και εκείνων που ακολουθούν. Επιλέγοντας FACEtoFACE, επιλέγεις να είσαι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, λαμβάνοντας τα εφόδια που χρειάζεσαι για το σκοπό αυτό. Δεν έχεις παρά να μας εμπιστευτείς.

-Πώς Συγκρίνω & Επιλέγω;

Η έρευνα αγοράς είναι πάντα αναγκαία για να έχουμε εικόνα για το κόστος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχέση με την ποιότητά του.

 • Επειδή όμως στο χώρο των υπηρεσιών το αποτέλεσμα φαίνεται μετά την πληρωμή και τη χρήση, είναι πλέον αργά για να κρίνουμε εάν πραγματοποιήσαμε μια επιτυχή αγορά. Μέσα από το δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στα πλαίσια του προγράμματος εκπαιδευτικών επισκέψεων της FACEtoFACE®, δίνουμε στους υποψήφιους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να πειστούν για την αξία των υπηρεσιών μας προτού να καταβάλλουν οποιοδήποτε ποσό ή να αναλάβουν οποιαδήποτε δέσμευση απέναντί μας.

Τι είναι το F2F Open Μάθημα;

 • Η εφαρμογή της δωρεάν υπηρεσίας F2F Open Μάθημα κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να γεφυρώσουμε το χάσμα προσδοκιών και τελικής αντίληψης που συχνά δημιουργείται από μια καλή παρουσίαση στα πλαίσια μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Μοναδικός κριτής των υπηρεσιών μας είναι ο ίδιος ο σπουδαστής και αυτός βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Δίνοντάς του τη δυνατότητα να βιώσει την εμπειρία FACEtoFACE®, είναι πλέον σε θέση να αποφασίσει με ορθολογικά κριτήρια για την εγγραφή του σε κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή όχι.

Ένας προβληματισμός που μπορεί να απασχολεί έναν υποψήφιο σπουδαστή είναι με τι κριτήρια να επιλέξει ανάμεσα σε ένα επώνυμο εκπαιδευτήριο ή στο φροντιστήριο της γειτονιάς.
 

-Αλήθεια, εσύ τι θα διάλεγες? Τον όμιλο FACEtoFACE ή Συνοικιακό απλό Φροντιστήριο?

Ο όμιλός μας είναι Ιδιόκτητος Εκπαιδευτικός και Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE® από το 1984

 • Διαθέτουμε 3 ιδιόκτητα Εκπαιδευτήρια στην Αθήνα που σε διασφαλίζει σε επίπεδο πλήρης Αξιοπιστίας.
 • Ο όμιλός μας διαθέτει έμπειρους εκπαιδευτικούς συνεργάτες με την ίδια εξειδίκευση σε κάθε εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο, που σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται περιστασιακή συνεργασία με καθηγητή που συχνά εργάζεται και αλλού.
   
 • Από το 1984 και στα 3 FACEtoFACE Centers μας έχουμε ίδια εκπαιδευτική εμπειρία και σύστημα εκμάθησης οπουδήποτε και εάν απευθυνθείς μπορείς να παρατηρήσεις περιστασιακή διασφάλιση της ποιότητας σε εκπαιδευτικό προσωπικό και εγκαταστάσεις.
   
 • Είμαστε όλοι ίδιοι και όλοι διαφορετικοί, για αυτό ο όμιλός μας σου διασφαλίζει ότι Εσύ ορίζεις την Παρακολούθησή σου με τους δικούς σου ρυθμούς σε οποιοδήποτε κέντρο σε εξυπηρετεί και ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα με συνεννόηση, ενώ στο συνοικιακό φροντιστήριο έχεις περιορισμούς στο χρονοδιάγραμμα παρακολούθησης σύμφωνα με κοινό group και το προκαθορισμένο πρόγραμμα.

Τώρα, ξέρεις τι θα διαλέξεις!

 • Επιλέγοντας τον όμιλό μας, διασφαλίζεσαι πρώτα απ’ όλα πως αυτό που ψάχνεις εσύ το αναζητούν και άλλοι σε κάποια άλλη περιοχή. Άρα, η επιλογή δεν είναι τυχαία, όπως τυχαία δεν είναι ούτε και η εξειδίκευση στο αντικείμενο της επιλογής σου. Προτιμώντας έναν εκπαιδευτικό όμιλο με πολλά ιδιόκτητα εκπαιδευτικά και εξεταστικά κέντρα υπό την ίδια ομπρέλα διοίκησης, ξέρεις πως ο τρόπος λειτουργίας είναι προκαθορισμένος και το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών παρέχεται σε όλα τα εκπαιδευτήρια μας.

Εκπαιδευτικά και Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE®

 • Στην FACEtoFACE - Αθήνας 2103803806
   
 • Στην FACEtoFACE - Δάφνης 2109761101
   
 • Στην FACEtoFACE - Αμαρουσίου 2108026216

Η Διοίκηση θέτει τους Εκπαιδευτικούς στόχους και το πλαίσιο δράσης, παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας και εκπαιδευτικού αντικειμένου.

Εξειδίκευση

Εξειδίκευση στη FACEtoFACE®

 • Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας σήμερα είναι τέτοιες που επιτρέπουν στα στελέχη με μεγάλη εξειδίκευση να παραμένουν μάχιμα επαγγελματικά. Τα επαγγέλματα αλλάζουν και οι τρόποι άσκησης των καθηκόντων επαναπροσδιορίζονται σε έναν κόσμο που οι νέες τεχνολογίες διεισδύουν σε κάθε πεδίο κοινωνικής και επαγγελματικής δραστηριότητας. Η δουλειά του γραφίστα δείχνει να μεταφέρεται σε μεγάλο βαθμό στο WEB, τα μέσα που έχει ο αρχιτέκτονας για τη δουλειά του απαιτούν γνώσεις σχεδίασης μέσω Η/Υ, ενώ το μέλλον προσδιορίζεται στο 3D Printing. Η απαιτούμενη εξειδίκευση είναι πλέον πιο απαραίτητη από ποτέ, με τους σωστούς επαγγελματίες να επιδιώκουν να εμβαθύνουν στο αντικείμενο της δουλειάς τους για την παραμονή στην αγορά εργασίας ή στην επιδίωξη ανεύρεσης μιας περισσότερο ποιοτικής θέσης εργασίας.

Ο εκπαιδευτικός όμιλος FACEtoFACE®, με περισσότερα από 30 έτη αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στα λογισμικά τελευταίας γενιάς και τις απαιτήσεις της αγοράς σε ειδικότητες αιχμής, μπορεί να σου παράσχει την εξειδίκευση που χρειάζεσαι.

Εξέλιξη


Εξέλιξη στο Ίδιο Αντικείμενο

 • Αποκτώντας τα εφόδια που απαιτούνται για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς και του κλάδου μας, είμαστε σε θέση να εξελισσόμαστε διαρκώς στο αντικείμενο της εργασίας μας. Παρακολουθώντας εκπαιδευτικά αντικείμενα μέσα από ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένης διδασκαλίας σε WEB, CAD, DTP, ERP ή Office μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να κάνουμε το επόμενο βήμα στην καριέρα μας.
 • Η  αριστεία αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία και την καινοτομία, που οδηγεί στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη κάθε οργανωμένης κοινωνίας.

Αριστεία

Αριστεία & Όφελος

 • Εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλού επιπέδου, με στόχο την καλύτερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής δυνατότητας των σπουδαστών μας, τα Εκπαιδευτήριά μας προσφέρουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα υποτροφιών, το οποίο στοχεύει στη μείωση του κόστους παρακολούθησης για κάθε επόμενη ειδικότητα ή για κάθε επόμενο εκπαιδευτικό αντικείμενο της επιλογής τους. Το πρόγραμμα αποτελεί μια καινοτομία στην Δια Βίου Μάθηση και Επαγγελματική Εκπαίδευση, με γνώμονα την Αριστεία.
   
 • Η Αριστεία αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία και την καινοτομία, που οδηγεί στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη κάθε οργανωμένης κοινωνίας. Χωρίς την επιβράβευση  της αριστείας και την δημιουργία υγιών και θετικών κινήτρων για την αναζήτηση της αριστείας, από τον όμιλό μας  η κοινωνία παραμένει στάσιμη.
   
 • Το ποσοστό της ενίσχυσης είναι – 30% και θα απονέμεται με αξιοκρατικά κριτήρια.  Συνέπεια στην απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος παρακολούθησης του εκπαιδευτικού αντικειμένου της αρχικής τους επιλογής, την επίδοση αυτού ως προς το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις καθώς και στην εργασία την οποία θα παραδώσουν για αξιολόγηση η οποία θα πρέπει να αγγίζει την τελειότητα, που αρμόζει σε κάθε επαγγελματία. 

Λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες  που καθιστούν ξεχωριστό τον όμιλό μας

 • Το ήρεμο, ευχάριστο, φιλικό και συνεργατικό κλίμα που επικρατεί στα Εκπαιδευτήριά μας, ο σεβασμός κάθε σπουδαστή ως μοναδικού όντος, η άρτια επιστημονική κατάρτιση των εκπαιδευτικών, η σταθερή μας στάση και επιμονή σε κανόνες κοινά αποδεκτούς,  η τήρηση των κανόνων δημοκρατικής συμπεριφοράς, η ιδιαίτερη φροντίδα για την ασφάλεια των εκπαιδευόμενων, η υιοθέτηση σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, καθώς και η πολύπλευρη υποστήριξη των εκπαιδευομένων, παρέχουν όλα τα εχέγγυα για μια συντονισμένη και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση,  που θα βοηθήσει όλους τους εκπαιδευόμενους να «χτίσουν» τις δεξιότητες που απαιτούν οι δυναμικές συνθήκες του 21ου αιώνα.

Στα FACEtoFACE ® Εκπαιδευτήριά μας επιδιώκουμε η εκπαιδευτική εμπειρία των σπουδαστών μας να είναι ισοδύναμης λειτουργικότητας με αυτή του κοινωνικού τους περιβάλλοντος. Γι΄ αυτό αξιοποιούμε  εκπαιδευτικά κάθε σύγχρονο εργαλείο των ΤΠΕ (Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών) προκειμένου να προετοιμάσουμε τους πολίτες του σήμερα  και να τους θωρακίσουμε με δεξιότητες του 21ου αιώνα.

Από το 1984

Εμπνευσμένοι από τον τρόπο διδασκαλίας των εκπαιδευτικών μας κέντρων που εφαρμόζουμε από το 1984, βασιζόμενοι στην προσαρμοσμένη/εξατομικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με τις ανάγκες, την ηλικία και τους στόχους του κάθε σπουδαστή, καθιερώθηκε ως σύστημα διδασκαλίας το FACEtoFACE® δηλαδή σύστημα εκμάθησης "πρόσωπο με πρόσωπο".

 • Έτσι, το 2010 στηριζόμενοι στον τρόπο διδασκαλίας μας πήραμε την απόφαση να μετονομάσουμε τα Εκπαιδευτικά μας κέντρα από System σε FACEtoFACE®.

Μαζί με την αλλαγή του ονόματος μας, έγινε και η μεταφορά της έδρας μας από τα ιδιόκτητα κτίρια στην οδό Ηλιουπόλεως 108 και Ίμβρου στη Δάφνη, σε ένα καινούριο και μοντέρνο χώρο στην οδό Αβέρωφ 48, ακριβώς πάνω από το σταθμό του μετρό της Δάφνης (έξοδος Παπαναστασίου). Η τοποθεσία των νέων μας εγκαταστάσεων προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο, ακόμα και για σπουδαστές από άλλα προάστια της Αθήνας που ενδεχομένως χρησιμοποιούν Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (τρένο, μετρό, λεωφορείο). Αυτά τα δεδομένα μας ωθούν στην εξέλιξη των Κέντρων μας και των μεθόδων διδασκαλίας μας.

Η πείρα μας

 • Τα φημισμένα και Πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας στο χώρο της Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης Εκπαιδευτικά μας Κέντρα FACEtoFACE®, κατέκτησαν την εκπαιδευτική αγορά από το 1984, μέσα από μια Υπεύθυνη, Συστηματική και Ποιοτική Εκπαιδευτική Πορεία. Παρέχοντας Οργανωμένα, Προγραμματισμένα αλλά και με Σύστημα όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Προσφέροντας επαγγελματική εκπαίδευση με καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας, παρέχουν στον σπουδαστή (εκπαιδευόμενο) τα εφόδια, τις γνώσεις και τις δεξιότητες ώστε να εμπλουτίσει το βιογραφικό του και να αλλάξει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες.

Για εμάς…

 • Η δημιουργία στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας στον χώρο της Πληροφορικής, Οικονομίας και Διοίκησης αλλά και η διαμόρφωση των εκπαιδευομένων με Αυτοπεποίθηση και Επαγγελματική Συνείδηση.Εγγύηση στην εκπαιδευτική αυτή προσπάθεια είναι το Καινοτόμο Σύστημα Διδασκαλίας αλλά και το καταξιωμένο διδακτικό επιτελείο των Εκπαιδευτικών μας Κέντρων, οι προσεκτικά επιλεγμένες διεθνείς μας συνεργασίες Authorized Traning Center Autodesk, McNeel Europe, ATC, η στενή σύνδεση της διδασκαλίας με τις ανάγκες της πραγματικής αγοράς και κυρίως το Εκπαιδευτικό πάθος που δημιούργησε τα Εκπαιδευτικά Κέντρα και εξακολουθούν να αποτελούν την κινητήρια δύναμη όλων των δραστηριοτήτων μας.

Τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα

 • Απολαύστε τη μάθηση, επιλέγοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών της επιλογής σας το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.

Η Φιλοσοφία μας

 • Σωστή οργάνωση σπουδών, άριστο επιτελείο καθηγητών, διδασκαλία σε ομοιογενή τμήματα με το Καινοτόμο Σύστημα διδασκαλίας FACEtoFACE®, πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, σωστές τιμές, φιλικό περιβάλλον και άψογη υποστήριξη. Η μέθοδός μας στηρίζεται στην αντιμετώπιση κάθε σπουδαστή με τρόπο ξεχωριστό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ικανότητές του. Επενδύσαμε και εξακολουθούμε να επενδύουμε στον Άνθρωπο “ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ”, με ειλικρίνεια, σεβασμό προς αυτόν,προσφέροντάς του Επαγγελματική Εκπαίδευση με Καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας και Επίκεντρο την Φυσική Παρουσία Πτυχιούχων Καθηγητών /τριών, ώστε να εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους με γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και απαιτούμενα εφόδια, μέσω των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων μας, για καλύτερες προοπτικές απασχόλησης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες δυνατότητες εναρμόνισης της επαγγελματικής του ζωής. Μας εμπιστεύονται οι σπουδαστές μας την επαγγελματική τους εκπαίδευση, γι' αυτό και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό, σεβόμενοι τους σπουδαστές μας που μας επέλεξαν.

Στα Εκπαιδευτικά μας Κέντρα, εργαζόμαστε με στόχο πάντα την ποιότητα φροντίζοντας να δικαιώνουμε την επιλογή των σπουδαστών μας.

Όλη η φιλοσοφία μας σε τρεις μόνο λέξεις “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”, “ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ” και "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ".

 

www.facetoface.gr